It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Constanta sofeaza (3)

Adăugat de Constantin
35

Boi localnici, boi turisti, e loc pentru toata lumea 😛

15 comentarii

 1. dispeceru

  La 0:47 nu cred ca ai dreptate.
  Un clip foarte bun!

  • Constantin

   Acolo e orientarea din teren si nu logica legala. DN-ul te varsa in benzile 2 si 3 a sensului, prea putini folosesc banda 1 si cam nimeni nu face stanga. Acum cum am zis si mai jos, nu ma ascund pe mine si zic doar de altii.

 2. La 0:47 sigur nu are dreptate ,ai facut preselectia de benzi gresit, aia pe care erai trebuia sa iesi la urmatoarea sau sa intorci in giratoriu
  Mda e clar , si la urmatoarea faza te-ai bagat la fel de gresit 🙂 si tot tu claxonezi,vad ca mai esti si sofer de duba, sau asa pare ca e inalta masina, oricum este trist cum puneti filme in care voi gresiti ,foarte trist

  • Constantin

   Pai in primul rand nu e trist cand ne punem si pe noi, adica tu daca o comiti, ascunzi si apoi zici doar de restul? ( ca o paranteza, tot fluxul de masini circula cum eram si eu, in stanga ajungi in port si nu se duce nimeni).Iar la al 2-lea sens giratoriu, care e la Eforie Nord ai doua benzi pe DN , banda 1 care cumva trece pe langa sens in dreapta si banda 2 care te da unde eram eu. Nu aveam cum sa fiu incadrat pe banda 1 din sens daca la asta te referi, de claxonat o faceam ptr ca duduia a blocat sensul, eu fiind deja in mijlocul sensului.

 3. WTF, giratoriu pe 3 bezni(la 0:55) si tu vrei sa iesi direct de pe banda 3?! La fel si la 0:45 si-l mai si claxonezi pe ala care iese f corect de pe banda 2 din giratoriu pe banda 2 pe iesirea respectiva.

 4. 0:45 esti încadrat prost!

 5. La 1:03 degeaba claxonezi, tu esti ăla care s-a băgat ca „deșteptul”. Mai exersează regulile in giratoriu ca se pare ca faci multe chestii greșite care ție ti se par ok!!

  • eu zic sa le exersezi tu, el era in giratoriu unde s-a bagat el, ca nu inteleg? aia intrase ca vaca.Cel cu passat-ul de ce a stat si a asteptat?
   https://goo.gl/maps/A6hAZ

  • Constantin

   Problema e ca lumea vede in sens 3 benzi. Dar ca sa te incadrezi pe banda 1 cum zic toti, ar trebui sa urmezi DN in dreapta, apoi sa faci stanga, incurcandu-i pe cei ce vor sa mearga inainte si pe cei care vin din dreapta, in conditiile in care la fata locului banda unu nu e folosita, banda 2 e ptr mers inainte spre centru Eforie si banda 3, pe care ajungi direct daca tii drumul drept venind pe banda 2 din DN, e pentru stanga.

  • @andutu, nu am spus ca tipa s-a bagat corect, dar soferul nostru e intr-un giratoriu cu 3 benzi si are pretentii sa iasa direct de pe banda 3.
   cand am spus ca s-a bagat ca desteptul, m-am referit ca s-a incadrat aiurea in sens.

  • http://roimg.ro/images/2015/08/31/ddd.jpg

   Traseul lui este cel cu linie mov, eu nu inteleg unde s-a incadrat gresit.Ca sa ne intelegem ma refer la faza de la 00:56.

  • Da, ai dreptate, merci pt ilustrare. Acum sa lămurim 0:45!

  • Depinde de unde a venit, ca nu imi dau seama.
   https://goo.gl/maps/5rnyP
   asta este giratoriul.Ori a venit din Lazu si a luat-o inainte ori a iesit dupa A4 si facut stanga

  • Pai indiferent de unde venea, el fiind pe banda 3, ca sa iasă din sens pe banda 2, teoretic trecea automat prin banda 2 din giratoriu, iar aici aveau prioritate cei deja pe banda 2 a giratoriului. Eu asa vad treaba.

  • Constantin

   Veneam dinspre Lazu spre Agigea. 😛 . Asa cum parca am mai zis, e o practica obisnuita in sensul respectiv datorata fluxului de masini predominant pe o singura directie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!