It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pentru ca tu ai …

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 68

Uneori situatiile se negociaza dupa principiul „pentru ca tu ai…” mai multa sau mai putina atentie, mai mult sau mai putin bun-simt sau tupeu, mai multi sau mai putin caluti s.a.m.d.

P.S. Ultima faza e la gluma, nu o luati prea in serios 🙂

12 comentarii

 1. :)) ce caruta ai ?

 2. Si ce…tu nu ai?

 3. @350Z Am … atunci cand trebuie 🙂

 4. Faza în giratoriu este periculoasa rău. Cel care vine din stânga vede ca giratoriul este gol, se baga și se trezește nas în nas cu ML-ul.
  +

 5. darkblade

  Nice, dar ultima faza e la intrare/iesire din Sacel si nu Cristian. 😛
  +

 6. 2007-2009 am circulat pe traseul asta de cate 3 ori/sapt. Bucuresti-Recas,accidente aprox. la fiecare cursa,melteni de genul la fiecare cursa.
  Pt. ca ei au si anumiti nu,arata cata incultura exista pe ”ei au”,aici as putea da exemplu Austria,unde nu conteaza cine esti si ce masina ai,esti la fel de respectat si egal in trafic… +

 7. ptr cei care au (FRUSTRATII) acum 4 ani aveam o dacia supernova cu care depaseam acesti frustrati care isi cumparau B 2 SA-I fi vazut cum reactionau dupa ce treceam de ei cu 140-150 km/h mai mult nu putea masina dar imi placea sa-i oftic si reactiile lor erau la fel ca cele din vidoclip

 8. pot fi cetateni de etnie rroma, mafioti, puscariasi, orice. Trebuie sa fim constienti de asta. La noi in general nu domnii directori cu studii inalte conduc astfel de Mercedesuri, ci pegra tarii la nivel de comportament. Sa ne ferim de ei, ca sunt scursurile care se dau jos din masina cu pistolul si toata lumea e a lor.

 9. Civilizatu'

  Draga Gelu,fara suparare,da’ sunteti cam fraieri in unele cazuri!!!In locul aluia cu masina ce voia sa iasa,ma opream pe loc,puneam avariile si deschideam ziarul!!!Lucru dealtfel facut de mine in Bucuresti,cu succes,de foarte multe ori!!!Sa-l vad pe taranul care „are” ce face!!!Se da la mine?Nicio problema,avem telefoane,exista prieteni sau 112!

 10. Civilizatu'

  @camionagiul:exact pe parerea ta se bazeaza cioarili’!Daca ai avea o atitudine ca a mea,nu cred ca ar mai fi probleme!Circul zilnic pe zona Zabrauti-Zetarilor si niciodata nu mi-a fost frica de inaripate!Din contra,atunci cand i-am infruntat,m-au respectat!

 11. @darkblade Multumesc, asa este, greseala mea. Intrarea/iesirea din Sacel, s-a corectat. Au fost niste faze in serie la Saliste, Sacel si Cristian, de aici confuzia. Scuze tuturor pentru mica dezinformare involuntara 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!