It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Vitezomanul Gică

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 51

Mie imi plac iepuraşii de şosea.

12 comentarii

 1. Cine canta melodia de pe fundal?

 2. Fizz canta pe fundal. Ii de cand lumea melodia, aluzie fina la soferul BMW-ului 🙂

 3. pff, nu ai auzit de Fizz aka DJ Bob Taylor? http://www.youtube.com/watch?v=naRModcpC2Q

 4. ce inseamna sa ai masina puternica …paff

 5. Nu vad ce ai putea sa ii reprosezi beemvistului, poate decat ca merge putin mai tare decat altii, dar cel putin in filmulet a facut-o cu grija.

 6. Nu cumva l-ai prins asa repede din urma pe ala de a intrat pe banda 1 dupa benzinaria de la „kilometrul 6” din cauza ca aveai ceva viteza? Intreb doar, ca vad ca aveai 170 km/h la un moment dat. Nu-mi dau seama cat ai incetinit sau daca ai accelerat dupa ce ai trecut de masina de politie.

 7. LOL @ Boxam =))

 8. Intrebare oarecum off topic:
  Daca circul cu vreo 15kmh peste viteza legala (65kmh in localitate) pe banda 2 pe un drum cu 2 benzi la care banda 1 e plina de denivelari si gropi…ma trag pe banda 1 cand primesc flashuri?

 9. areveul (offline)

  @Mihai… NICIODATA!

 10. @Mihai: INTOTDEAUNA !

 11. @Mihai – eu, in principiu, urasc flash-urile si am tendinta sa-i ignor exact pe cei care imi dau flash, mai ales cand eu insumi am destul peste viteza legala, deci nu vad cum l-as incomoda pe nesimtitul din spate care se crede la GTA. Mai ales in localitate. ma gandesc ca daca-l tin pe cretin in spatele meu, salvez poate un copil care traverseaza imprudent si pe care marlanul l-ar face piftie la viteza aia.

  Dar, tot in principiu, pe autostrada sau pe drum european, il vad de departe pe cel care are viteza si, daca pot, ma dau pe banda 1 inainte de a apuca el sa dea cu flash-ul in populatie.

  Urat obiceiul asta de a da flash-uri ca vrei tu sa zbori cu 200 la ora prin orase si sate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!