It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Давай Назад!

Adăugat de Fratica Curiosul
Raportează ca șters! 63

Fapta se petrecu pe ulita George Georgescu (Bucuresti), in preajma Colegiului National Mihai Eminescu. Colegul, care rula pe contrasens, desi evident enervat de refuzul meu de cooperare, nu a pierdut timpul cu proteste si s-a conformat regulamentului, apeland la marsarier. Am presupus ca tocmai ce iesise pe poarta colegiului cu pricina, acolo lipsind orice fel de indicator cu privire la sensul de deplasare.

6 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  acolo lipsind orice fel de indicator cu privire la sensul de deplasare.
  Nu e nevoie de nici un indicator. Cand intri pe o strada cu sens unic si oresti undeva trebuie sa tii minte ca esti pe o strada cu sens unic. Plus.

  • ungadrian

   dar pe asfalt sunt niste sageti pe care un sofer le vede ,un posesor de permis de conducere ,nu are cum sa le vada

  • @ungadrian – glumesti, nu? 🙂 Dupa estimarile mele mai mult de jumatate dintre cei care circula alandala (iar lotul asta se apropie de jumatatea tuturor conducatorilor auto din Romania) o fac din necunostiinta de cauza. Iar cam jumatate dintre dintre ei nu se uita nici la benzi, nici la marcaje. Pur si simplu ce e sub botul masinii lor e in afara razei lor vizuale. Iar restul, care le vad, le considera, sincer, optionale.

 2. +
  Si un mic + si pentru contravenient. 🙂 Dupa cum s-a comportat, stia bine ca a riscat, nu i-a iesit, dar nu s-a izmenit si nici n-a ezitat sa renunte la tentativa.

 3. Cred ca furase masina, nu stia de sens… prea repede s-a carat.

 4. Ce rapid s-a conformat soferul nostru marca ruseasca

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!