Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

0 – 130 Km/h instant

Adăugat de EOL
Raportează ca șters! 33

8 comentarii

 1. Si acum dat in judecata administratorul pentru daunele masinii.

 2. …naspa, ieri, masina din fata mea a patit la fel, doar ca vulpoiul i a urcat masina pe rampa respectivului ghinionist, anul asta am vazut o gramada de vulpi ‘sinucigase’, chiar prea multe

 3. Bine ca nu ai patit mai rau de atata. Eu pe A2 , la 110 km pe ora , cu toata familia in masina ,am luat in bot un caine de talie mare , ce probabil pazea in zona pe la o stana , Rezultatul pentru masina , dezastruos : bara sparta , radiator sarit pe motor ,proiector ceata sarit pe camp, plus compnente de plastic sparte , rupte etc ,etc .Tot pe banda 1 am dat peste caine .Am chemat Politia pentru constatare care , m-a informat ca , in acelasi loc , tot din cauza unui caine ( probabil acelasi ) in urma unui accident , o persoana a murit si alte 2 au fost grav ranite , iar amenda primita de administratorul drumului a fost de 1000 ron. Atat valoreaza viata ….

  • Desi nu pare la prima vedere, pagubele sunt insemnate.
   A intrat prin grila aia de jos si a ramas in bara. Bara deformata, grila sparta, ceva suport de tabla indoit, radiatorul de clima indoit si impanat cu bucati de plastic…
   Partea buna e ca nu s-a stricat nimic important, se poate circula cu masina.

 4. Sa ne traiasca capo di tuti capi cnair ce iau bonusuri si prime pentru idiotenie

 5. wolfy_vali

  Ehhh sa vezi ce misto e sa iei o barza pe plafon la 120km/h…..a intrat intre plafon si barele de portbagaj care eu zburat pe toata autostrada… noroc ca nu era nimeni in spate sa i se infiga in masina.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.