It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

02-Noiembrie-Compilatie

Adăugat de Ic3Cub3
Raportează ca șters! 80

Toate cele din video s-au intamplat intr-o singura zi.

Mare ghinion 🙁

Cel pe noapte,daca nu franam, accident scria pe el.

Erau 4 in masina, noaptea,pe ceata.

8 comentarii

 1. Iti dau un +, insa ca sa eviti pe viitor situatiile de genul, nu mai circula pe jumate de banda unde e clar ca intra la limita 2 masini in paralel pe sectorul de drum.Astfel nu o sa poata sa te inghesuie, iar in cazul in care cel care te inghesuie a trecut deja cu jumatate de masina pe langa tine, franeaza si pune-te in spatele lui, nu mai merge in paralel cu el, esti in unghiul lui mort si de aia tot incearca sa te „calareasca”.

 2. pe ala cu megane ii luam toti mortii

 3. Dragosssss

  Asta cu 3 benzi e din ce in ce mai frecventa in B. Dimineata pe Panduri pana la Leu tot timpu se face a 3-a banda pe mijloc si la fel seara pe Mihalache pana la Banul Manta…si la fel se uita ca prostii daca o forteaza si nu ii lasi si ii intrebi ce cauta pe mijlocu drumului….

 4. @Cristis,

  Stiu ce zici dar in cazul celui cu megan-ul omul isi creea singur inca o bada.Daca ia vazut eram toti aliniati pe aceeasi banda.Iar cel de la 2.51 cu skoda,el se afla pe B2,eu am intrat pe B1.Vazand ca acesta vrea pe B1 venind spre mine, am virat dreapta.Dar el nu m-a vazut.

 5. Cu.pluta.sunt.dus

  Si eu care credeam ca sunt singurul Claxonel in viata ;;) Mai bine prevazator decat prin service/spitale 🙂

 6. Intai evit, dupa claxonez.Sunt si persoane care intai se concentreaza intai asupra claxonului, eu nu pot.Prefer sa trag de volan sau sa franez ,dupa care claxonez.

 7. ce post de radio ascultai la prima faza?:)

 8. ProFm

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!