Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Diverse din Timisoara

Adăugat de ingfrancisc
Raportează ca șters! 22

ATENTIE, contine si limbaj licentios!

5 comentarii

 1. masina de la min. 1:00 a ars in parcare pe autostrada TM-Deva acum 1 saptamana

 2. Nu e clasic pentru hunedoreni sa nu isi tina banda, dar e clasic sa taie giratoriu. Netinutul benzii e clasic pentru albanezi la fel cum taiatul curbelor si lipsa semnalzarii e clasica pentru timiseni.

  Pietonul nu era pe sensul lui si nici nu prea avea cum sa ajunga pe banda lui ca sa il atinga. Nu avea ce sa opreasca acolo.

  • Rebound, dupa observatia cu pietonul, „ca sa-l atinga” banui ca esti tot hunedorean, no offense 🙂 Nu e nimic de filosofat acolo, trebuia sa faca ce a facut si bmweul inaintea lui: adica sa opreasca cand vede ca pietonii sunt angajati in trecere! D’aia au insula acolo, ca sa-i vezi si sa opresti in siguranta … nu sa ai pretentia sa ajunga in botul masinii! Repet, BMWul a putut!

   PS. Ca 98% din populatia Cimisoarei, si eu sunt parasutat de pe alte meleaguri 🙂 Insa, in rarele mele drumuri prin HD am observat, consecvent, treaba cu tinutul benzii … mai ales pe Deva – Petrosani, desi drumul e super lat majoritatea au o problema in a ramane pe banda lor 🙂

  • Drumurile mele prin judetul Hunedoara sunt mai dese. Inca nu am observat o problema cu benzile, cel putin nu peste media observatiilor din alte locuri ca de exemplu Timisoara. Si, da, ma enervez foarte tare cand circul prin Hunedoara chiar daca sunt hunedorean, pentru ca se circula nepermis de lent si pe cale de consecinta si reflexele sunt lente. Iar filozofia in giratoriu e „daca ai intrat, te duci ca ai prioritate” fara sa elaboreze cu „te duci pe banda ta” sau „ai prioritate fata de cei care intra”. Dar tinutul liniei drepte desi banda merge curb e o la fel de mare problema in Deva ca in Timisoara cu mentiunea ca in Timisoara sunt mai multe locuri unde se poate intampla.

   Cat despre pieton si BMW… era in fata BMW-ului si mi se pare ca a estimat corect, pietonul era destul de bine pe refugiu. BMW-ul normal ca a putut sa opreasca ca pe langa ca nu avea cum sa treaca, avea si mai mult timp sa opreasca.

 3. ingfrancisc 0:27 Un motiv bun sa pastrezi distanta fata de cel/cea din fata. Nu stii cand vrea sa se opreasca la verde 😆
  1:16 Pe campul lui inca nu s-au trasat benzi 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.