It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

1. Cateva faze din Bucuresti

Adăugat de mdb
Raportează ca șters! 37

1. Un nene pleaca de pe loc si intra direct pe ultima banda. Obisnuit cu astfel de faze in locul ala si vazand cat loc are, ma asteptam sa calce linia, dar nu sa intre pe banda mea. Sunt si eu vinovat pentru ca n-am incetinit. Stiu ca dupa claxon pare ca ma dau spre el, dar nu a fost cu intentie :D.

2. Stateam deja de 15 minute in coloana, intarziasem la sedinta si m-am riscat sa o iau prin parcare pentru a ajunge mai repede la munca. Stiu ca am castigat maxim 5 minute, dar erau pretioase :). A fost prima si sper ca ultima data.

3. Plictisitor .. alt taximeTRIST fara semnal (abia plecasem de la semafor). Precizez ca nu m-a deranjat cu nimic.

4. Vede ca e galben, rosu, pleaca usurel, se asigura (ca nu e Politia prin preajma) si ii da mai departe. I-am dat un flash scurt, nu ca l-ar fi interesat si l-am prins din urma la urcarea pe Basarab.

 

Va rog sa va dati cu parerea si despre cum e facut video-ul, este primul si as avea nevoie de cateva sfaturi :). Multumesc!

5 comentarii

 1. Este ok clipul. Sfatul meu, lasa injuraturile, mai invatam si noi „doo vorbi”.

 2. De acord cu bizonul! 😀

 3. la faza 2 exista si o alta scurtatura mai eficienta la maxima aglomeratie, dar te las sa o descoperi singur
  🙂

 4. @”Bizonul” arogant & Pacalici: multumesc, o sa tin cont de sfat si o sa las injuraturile. Doar sa ma mai joc cu Sony Movie Studio, sa-mi dau si eu seama cum mai reduc sonorul timp de cateva secunde, sa nu va surzesc :P.

  @mihaibzgica: prima strada dupa curba, stanga, stanga, dreapta, dreapta, stanga, Natiunile Unite? 😛 O foloseam acum mult timp, pana am prins full intr-o zi si o masina de gunoi in alta. De atunci mi s-a luat si am zis ca mai bine stau la coada :P. Plus ca si Natiunile Unite e varza si astepti ceva pana sa poti face stanga. Pe Libertatii nu ma mai duc pentru ca tine putin semaforul si mai sunt si o gramada de bizoni. Am fost azi si mi s-a luat :))

 5. @mdb da, exact aia.
  Am folosit-o de cateva ori, cand eram in intarziere, dar de obicei merg pe splai direct ca nu e diferenta atat de mare incat sa justifice riscurile…asta la 9:00 dim cand trec eu pe acolo. Ba chiar de cateva ori am prins liber pe splai – am stat 1 sau 2 semafoare…acum este si politist zilnic acolo in intersectie

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!