It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

5 comentarii

  1. Unui prieten , dupa ce a trecut printr-o baltoaca asemanatoare , i s-a rupt ceva la ambreiaj, a trebuit sa-l schimbe. Explicatia a fost ca ambreiajul a fost incins si cand a luat contact cu apa rece s-a spart sau deformat ceva. Si are o masina tare faina. De atunci am o strangere de inima cand sunt obligata sa trec prin apa. Si nu stiu ce sa fac sa nu patesc la fel. Voi ce stiti despre asta ?

  2. Am indoieli ca despre ambreiaj e vorba, dar discurile de frana se pot ovaliza – deci defecta.

    • Precis este vorba de ambreiaj. Nu ma pricep la masini ,intr-adevar, dar stiu ca a inlocuit ambreiajul. Sunt f atenta la discutiile despre masini pt ca-mi plac. Cei de la service asa i-au explicat. Si asa va spun si eu. Ma gandeam ca poate stiti ceva mai mult.

  3. Si asa se merge prin apa? Credeam ca sibienii sunt mai disciplinati in trafic, dar s-au stricat si ei. Da, sunt sibian si eu… mi-e rusine de rusinea lor.

  4. Stie babaul ce naiba gandesc aia care intra cu viteza in asemenea balti. Pur si simplu nu-i duce mintea. MAi haios este cand isi lasa cate unul bara pe acolo, sau din cauza vitezei, o smulge si calca pe ea. Am avut placerea de a vedea asa un „destept” :))))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!