Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

#10 Diverse din TM

Adăugat de ingfrancisc
Raportează ca șters! 21

Banale, dupa accidente, etc.

Contine si limbaj licentios!

 

Later edit: acum mi-am dat seama ca dubistul din clipul asta e foarte probabil sa fie acelasi cu cel din clipul anterior: https://www.trafictube.ro/diverse-traficul-timisorean/   la minutul 1:10. Culmea, e aceeasi intersectie, acelasi semafor. 🙂

3 comentarii

  1. La faza cu instructorul e doar vina ta. Nu conteaza ca avea cedeaza sau ca trebuia sa ti acorde prioritate de dreapta.Atata timp cat avea proiectoarele de ceata aprinse si nu era ceata, asta inseamna ca avea o situatie mai delicata si a devenit autovehicul cu regim prioritar

  2. Completare: Mai nou, la autovehicule cu regim prioritar au intrat si masinile de scoala, taxiurile, BMW-urile (indiferent de serie sau anul de fabricatie) si autovehiculele firmelor de paza. Cu obligatia de a folosi proiectoarele de ceata cand nu este ceata.

  3. Ti-a făcut semn sa nu te bagi să îl vezi că vine. Iar groapa aia, era un canal fără capac deasupra, îți recomand o verificare a direcției după așa o ispravă.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.