It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

La 10 secunde dupa accident

Adăugat de Spark
Raportează ca șters! 50

Am fost la aproximativ 10 secunde in spatele accidentului. Nu a fost surprins momentul impactului pe video dar se poate deduce si vedea masinile in fata.

Dinamica accidentului a fost urmatoarea. O Dacia papuc stationeaza cu avariile pornite pe prima banda. Din spate vin mai multe masini, Fabia implicata in accident se afla pe banda 2, iar pe banda 1 (din spusele soferului si a soferului din fata Fabiei) un VW Passat Break gri care in loc sa franeze cand a vazut ca are un obstacol in fata lui a tras pe banda 2 fara semnal si fara sa se asigure. Soferul Fabiei fiind tanar si probabil lipsa experientei si-a spus putin cuvantul a intrat pe contrasens ca sa-l evite pe cel cu Passat-ul si a intrat frontal (putin mai spre partea din dreapta a fiecarei masini) intr-un Matiz care circula regulamentar (nu stiu exact daca intre Passat si Fabia a existat vreun contact fizic, cert este ca soferul Passat-ului a disparut fara urma).

Soferul si pasagerul din Fabia au fost foarte putin loviti, la fel si soferul Matizului. Cea mai grav afectata de accident a fost pasagera din Matiz. Lovita la genunchi si cap aceasta se afla langa masina (la fel nu stiu daca a fost proiectata afara sau nu, usa fiind deschisa atunci cand am ajuns).
Am sunat la salvare si aceasta a ajuns in aproximativ cinci minute.

Localizare:

View Larger Map

2 comentarii

  1. Raphael Yonut

    minus pentru lumini lasate aprinse pe contrasens

  2. Multumesc pentru argumentare, dar nu le-am lasat aprinse. Am proprit masina, Tras frana de mana, pornit avarii, oprit camera, stins lumini si lasat masina pe avarii, si inchis masina, si iesit sa ajut victima, in ordinea aceasta 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!