Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

10 şoferi de tip PERICOL public – Trafic Bucureşti

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 65

Situaţii diverse surprinse prin trafic. Şoferi care nu respectă reguli elementare de circulaţie şi dau dovadă de lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă ai apreciat videoclipul şi vrei să ne susţii proiectul: dă-ne un SUBSCRIBE şi pe canalul nostru de YouTube. Mulţumim!

ABONEAZĂ-TE

Urmăreşte-ne şi pe:
FACEBOOK
INSTAGRAM

10 comentarii

 1. Niste babuini in trafic!!!

 2. 2:11 – aiurea loc sa te defectezi. Lasa-ma sa ghicesc, coincidenta face ca s-a stricat masina exact unde aveai treaba si pana ai terminat s-a reparat singura… amirite?
  3:45 – daca ii indoia un pieton usa sau lua oglinda sunt curios cum explica la Politie manevra prin care a ajuns acolo.
  4:10 – raspunsul la intrebare: cu maxim avant si tupeu… un exemplu: https://www.trafictube.ro/cioc/ (de la 0:47) 🙂

  • TrafficShow

   2:11 asteptam eliberarea locului pentru a parca (apoi sa-mi rezolv treaba). Este atat de greu de intuit incat trebuie sa incepi comentariul cu o aroganta?

  • doctor faust

   asteptai eliberarea „locului” pentru a „parca” ilegal in banda de circulatie?

 3. Nu știu cum faci tu, dar eu când aștept să se elibereze un loc, când locul e liber nu aștept 5 secunde (atâta e pe clip că a fost tăiat clipul și încă nu te mișcai) până încep să mă mișc.

  • TrafficShow

   Asta era… Problema mare ca am plecat dupa 5 secunde. Omule… tu chiar pierzi timp sa tastezi asemenea aberatii?

  • HaterInTrafic

   RebounD11, prima oara cand ti am citit comentariile am zis ca mi se pare, insa cumva azi ai reusit s o clarifici pentru mine si chiar pentru toata comunitatea trafictube. Ba 🙂 serios. TU esti un om prost, frate! Fa o schimbare in viata ta de urgenta.

   Cum ma sa te iei de om ca astepta sa parcheze? :)) Ca tu n ai vazut decat 5 secunde, nu? :))

  • Nu m-am luat că așteaptă să parcheze, m-am luat că după ce că așteaptă pe bandă, când ăla pleacă (adică ieșit de tot din loc în mișcare, nu acuma eliberează) el încă stă pe loc.

   Recunosc, sunt prost… pentru că mă gândesc și la alții în trafic și nu stau că „deșteptul” pe bandă aiurea până să fac manevrele.

   @HaterInTrafic: doar 5 secunde a lăsat.

  • HaterInTrafic

   RebounD11 sa imi trag palme ma :)) no comment.

   PS: ca idee, eu de exemplu cand caut loc si vad pe cineva in masina intreb daca pleaca si astept cumintel. Ce zici tu ca nu a sarit imediat sa ocupe locul… Acum doar imi dau cu presupusul, dar iei si tu in calcul si ideea ca poate astepta sa treaca vreo masina pana sa se puna in miscare? :)) sau poate pur si simplu s-a dat jos sa verifice locul. Orice ar fi…. ai vorbit prostii rau.

   De tzaranul ala de DB nu zice nimeni nimic ca a lovit si a fugit. Dar v-ati gasit sa va luati de omul asta ca a stat 5 secunde pe loc :))

 4. muta-te inapoi la sat

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.