It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

20 comentarii

 1. theimpaler

  Salut Sofer De Prahova!Scuze ca sunt putin off-topic,dar imi poti spune te rog cu ce program editezi?

 2. Faina compilatie. Din pacate, acesta este purul adevar. Suntem coplesiti de gunoaie.

 3. sper sa nu te superi, iti spun sincer ca m-am uitat pana la sfarsit ca sa vad daca totusi e vreo faza care sa merite sa fie pe trafictube.
  Tot ce-ai filmat acolo se intampla in maximum 2 ore de mers prin Bucuresti.

 4. Offtopic : Ce masina conduci? Ce motor? Sunetul imi pare foarte cunoscut

 5. @Sofer De Prahova 0:50 S-a chinuit prea mult s-o puna oblic. O aranja perpedicular pe strada si era rezolvata problema, nu mai trecea nimeni. 1:00 si 1:06 Tipul a citit afisul si-a plusat apoi cu proiectoarele 🙂 2:45 Totusi a multumit pana la urma. Altii iti iau fata si se tot duc.
  3:44-4:00 Oprit sau mai bine zis stationat 😉 4:30 Noroc ca erau trei benzi si asa mai exista pentru noi si variatii de la obisnuitul B2 lover.
  6:16-6:20 Iti poate multumi c-ai trecut pe-acolo. Ca prin minune masina avariata si-a revenit neasteptat cand te-ai apropiat de ea. 8:14 Parca am mai vazut o faza asemanatoare intr-un film, in aceeasi intersectie.
  +
  P.S. Buna descrierea clipului 🙂

  • 0:50 – Profesionist, ce mai!
   1:00 si 1:06 – Al doilea era tot un el, dar asa le zic eu astora care fac prostii.
   2:45 – Adevarat.
   3:44-4:00 – Masinile acelea erau acolo peste noapte. Parca as ramane la parcat totusi 🙂
   4:30 – Exista si tag B3 lover 🙂
   6:16-6:20 – Coincidenta 🙂
   8:14 – Da, e deja un caz clasic.

   Mersi.

 6. Sofer De Prahova Salut ! Urmăresc aproape toate postările/filmulețele tale și îți mulțumesc, pentru că ceea ce faci înseamnă muncă și timp. 100% ai dreptate, dar așa cum scria Gigistar, situațiile astea le întâlnești zilnic în București. Sâmbăta trecută ora 7,45 a.m. plec la o întâlnire la costum, cravată, trenci, mașina Octavia 3 spălată. Pe drum trafic lejer specific zilei și orei. Un Golf 3 mergea cu aprox 40 km/h între banda 1 și 2. Bun, și eu pe unde trec ? Dacă îl devansam pe banda 1 poate mă trezeam cu mașina lui peste a mea. Îl claxonez ușor, nu agresiv, ca să-l atenționez că nu e singur pe drum, trece pe o bandă și îmi văd de drum cu viteza regulamentară. Se tine după mine și la primul semafor îl văd în oglinda retrovizoare că mă întreabă ce vreau și îi arăt să meargă pe o bandă și nu pe două. Și se dă jos un flăcău în tricou cu mânecă scurtă probabil rămas de la vreo beție de vineri seara, apropiat de vârstă cu băiatul meu cel mare, vine la geam și mă întreabă ce vreau. Adică nu știa de ce-l claxonez. OK. Las geamul și îi explic încă odată că nu e în regulă să meargă între benzi și i-am arătat în oglinda retrovizoare să meargă pe o bandă și nu pe două. El îmi spune să nu mai claxonez ca disperatul, la care am simțit că-mi crește tensiunea și nu m-am mai abținut și l-am făcut căcăcios. A plecat și vreo 2 km am avut același drum. La vreo 2 semafoare am vrut să las geamul să-I spun că nu-I arde un bec, dar am renunțat că poate mai avea aburi bahici în cap și cine știe ce ieșea. Ce însemna să mă dau și eu jos la el ? Nu-mi este frică decât de penibil și de timp pierdut pe la Secție pentru un prost. Când plec de acasă zic – Doamne ajută și ferește-mă de proști ! Până acum m-a cam ferit. Drumuri bune !

 7. “#100 – Mizerabilii șoselelor” succes si la mai multe! +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!