Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

#119​​: Daily_shit: S03_E20: Las’ ca merge…!

Adăugat de leon
Raportează ca șters! 32

! Atentie – Continut explicit + claxon exagerat !

Pentru neclaritati lasati un comment !

17 comentarii

 1. Primele faze: E acolo la Diham?

 2. Bine ar fi sa nu se mai faca autostrazi in Romania. Toti circula pe ea ca si cum s-ar inclina autostrada daca merg pe B1.

  • Ehh… problema apare cand avem 3 benzi…. chiar nu ne place deloc B1….

  • Oare ce o fi in mintea lor? Asa fac si in Germania, Austria, Cehia … ori lipiti pe B3 cu 120/h sau pe mijloc, indiferent de numarul de benzi. O fi fost cineva la scoala de soferi si le-a zis: Baieti pe autostrada B1 e doar de iesire, B2 si B3 e pentru inainte.

  • Suprinzator ce spui. In Cehia n-am ajuns insa in Austria si Germania am fost de cateva ori si nu prea am avut astfel de situatii. Intr-adevar, sunt mai bine de 10 ani de la ultima vizita in Vest. Am intalnit totusi si situatii in care B1 era „rezervata ” vehiculelor grele si atunci nu prea aveam ce sa comentez. In Ro nu e cazul de asa ceva. Multi considera ca daca merg cu viteza maxim admisa pe respectivul sector de drum pot ocupa ultima banda…

 3. E incredibil cîtă nesimțire zace în unii. Cum să mergi frate ca boul, cu luneta acoperită cu zăpada și să nu te poți uita nici în oglinzile laterale?

  • Luneta o pot ignora. Nu faptul ca este normal si moral sa-ti cureti masina de zapada insa se poate trai si fara luneta ( vezi cazul vanurilor, dubelor etc ). Nu inteleg insa cum pot reusi unii sa conduca fara niciun stres cand ei nu vad in nicio oglinda….

  • Vanurile si dubele sunt mai mari, se vad stopurile pe cand la o masina mai joasa un tir sau un camion fara stopul tau de pe luneta e mai greu sa anticipeze o eventuala frana brusca si s-ar putea sa te „pupe” din spate. In plus zapada de pe luneta celui din fata ta te impiedica sa vezi si tu la randul tau daca cel din fata lui franeaza.

  • @alexnbc: Sper din suflet ca e doar caterinca. Daca esti sofer si franezi doar cand vezi lumini aprinse in fata e grav rau de tot. Ce ne facem cu cei cu folie pe luneta ? Acolo cum vedem „prin ei „?

   Singurul pericol din punctul meu de vedere este faptul ca acea zapada ( uneori si inghetata ) poate zbura oricand spre cel din spate….

 4. Eu iti explicam rolul stop-ului de pe luneta lol … take chill pill! N-ai avut niciodata autobuz in spatele tau foarte aproape de tine? Pentru siguranta ta ar fi bine ca stop-ul de pe luneta sa fie vizibil si pentru masinile mari.

  • Eu stau foarte calm. Daca stai atat de aproape de mine inseamna ca esti doar idiot si atat. Unii dintre noi mai folosim si frana de motor atunci cand nu se impune calcarea franei…acolo ce lampi aprinse mai vezi ?

  • Nu prea se vede :)) Esti probabil genul de persoana care daca ai face parte din procesul de implementare al unei masuri noi se siguranta ai avea tot timpul ceva de comentat. Nu te obliga nimeni sa stai cu ochii dupa lunetele altora, nu e problema ta cum merge altul in spatele tau, daca sta lipit de tine e problema lui. Eu iti ziceam ce a fost in capul alora care au zis ca pe modelele noi de masini sa fie stop si pe luneta si atat. In ce situatii e utila si nu. Daca nu-ti place rolul ei atunci ignora ce ti-am zis si merge mai departe. Esti greu de cap :))

  • Greu de cap sunt aia care inventeaza scuze penibile retarzilor din traficul nostru. Daca cineva sta foarte aproape de tine chiar este cretin si idiot si devine problema mea in momentul in care ma pupa-n fund. Tind sa cred ca lui Ruhestand ii functionau toate becurile si nici zapada nu avea pe luneta. Functionalitatea acelei lampi sau vizibilitatea ei nu scuza distanta minima de siguranta sau atentia in trafic. Cel care a „inventat” a 3-a lampa sunt ferm convins ca nu s-a gandit ca este utila camioanelor care circula „la stanga „fata de masina din fata.

  • Las-o asa! :)) Spor la treburi!

 5. underground2891

  daca in loc de tine era un echipaj de militie luau aia la carnete de umpleau portbagajul:))

  • Politia are treba cu batranelele care vand legume proaspete in fata la metrou….se ocupa de lucruri serioase… n-au ei timp de trafic….

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.