Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

#122​​​​​: Scurte – Ep.6: Doua parcari!

Adăugat de leon
Raportează ca șters! 22

Nimic de zis !

6 comentarii

 1. ZegheTank

  Cine naiba le-a dat permis astora? Habar n-au gabaritul masinii…

  • Ei nu cunosc, in primul rand, cum sa invarta de covrig pentru ceea ce vor sa faca…. Gabaritul deja e prea departe….

 2. …la prima faza, avantaj garda la sol mare, daca isi schimba masina, naspa moment iar la a doua faza, aprecia destul de corect distanta fata spate, dar in rest…sugestiva melodia :))

 3. Cascadorii rasului! :)))

 4. Eu recunosc că îl înţeleg pe undeva pe ăla cu Opălu şi nu e vorba de dimensiunile maşinii.
  Câteodată şi mie îmi dă cu virgulă când parchez lateral între două maşini care nu sunt aliniate. Parcă se strică tot feng shuiu :))

  • Punctul de reper nu trebuie sa fie bordura fata de care trebuie sa te apropi cat mai mult ?! Sincer sa fiu, avand in vedere ca n-am mai facut o parcare laterala intre 2 masini de foarte mult timp ( acasa se gareaza, la birou se gareaza, prin oras n-am mai parcat de mult lateral ) e posibil ca si eu sa ratez o incercare, maxim 2…dar 7 minute mi se pare exagerat. Preferam sa o scoata de tot si sa tot incerce manevra pana ii iese cum trebuie, manevrele alea fata-spate mi se par cam inutile…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.