Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

#124​​​​: Daily_shit: S03_E24: Sfarsit !

Adăugat de leon
Raportează ca șters! 26

! Atentie – Continut explicit + claxon exagerat !

Pentru neclaritati lasati un comment !

7 comentarii

 1. Pe la minutul 3.55 ăla chiar avea mașină în față, că doar ai depășit doi, nu doar pe el.
  E discutabil dacă ar fi mers mai repede sau dacă se muta pe B1 dacă era singur. Probabil că nu.
  Ce nu e discutabil este că dacă ăia la trecere de pe la min 5:17 aveau un copil în față tu nu aveai cum să-l vezi pentru că ar fi fost mascat de mașina din față și-l făceai terci doar ca să nu-ți rupi frânele.

  • Clar DA.

   La fel de discutabil este ca in fata loganului si a mondeo-ului este foarte posibil sa fi fost si alte cateva sute de masini, la cativa km distanta.
   La fel de discutabila este si faza cu copilul. Trecand peste faptul ca pietonii sunt destul de vizibili cu mult inainte sa ajungem la trecerea de pietoni, important este sa stii unde sa te uiti. La fel de discutabil este si momentul de la 5:19, atunci cand eu trec de trecere, cel mai avansat pieton mai avea 3 dungi de de zebra de parcurs pana la axul drumului. Nu mai intru in calcule matematice despre distanta efectiva pe care o mai avea de parcurs si alte detalii d-astea. Zic ca e destul de discutabil oricum !

  • Îți place sau nu ăla chiar putea spune că avea pe cineva în față și dacă vă uitați amândoi pe filmare îți punea degetul pe el și ți-l arăta. Tu în loc să încerci măcar să înțelegi perspectiva lui te simți atacat că ți s-a atras atenția că exagerezi.

   La fel și la situația de la terecerea de pietoni. Oricum te uiți la ea există porțiuni din trecere pe care nu le vezi pentru că ai o mașină care-ți blochează vederea.

   Când o să reușești să vezi lucrurile și din perspectiva altor șoferi poate să-ți mai reduci atitudinea asta de zmeu al șoselelor care nu poate face nicio greșeală. Până atunci ești parte din problemă în trafic, nu soluția, așa cum vrei să pari.

  • Iti place sau nu, pe banda 2 circuri atunci cand te afli in depasire, avand obligatia de a reveni pe banda 1 atunci cand este posibil. Era posibil ? Pai eu zic ca era posibil pentru ca pe B1 m-am dus eu. Restul e cancan ieftin.

   https://imgur.com/VHSyp7w Las asta aici.

   Hai la revedere ca esti pe langa subiect grav rau de tot !

  • Îți place sau nu ăla se afla în depășire inițial și apoi îl aștepta pe ăla din fața lui să-i facă loc. Răspunsul lui la teatrul tău este relevant.

   În plus îți place sau nu este interzisă depășirea pe dreapta.

   Este îngrijorător că nu pricepi că poza pe care ai pus-o susține exact punctul meu de vedere: nu poți să vezi toată trecerea. S-ar putea ca data viitoare când o calci tot așa la ghici să lovești un copil sau un animal care ar fi putut să iasă de după mașina care a oprit în fața ta. Ăsta-i singurul motiv pentru care am comentat și sper că deși aici n-ai să poți să-ți treci peste mândrie data viitoare când ajungi în situația aia măcar o să eziți să faci aceeași prostie.

  • Pe langa faptul ca n-ai pic de cunostinte legale, iti mai place si sa claxonezi pentru a ne demonstra acest lucru.

   La nivel pur teoretic, poti ajute pe banda 2 LEGAL fara sa faci in prealabil o depasire ? Te obliga legea sa revii pe banda 1 dupa ce ai finalizat depasirea ? El nu mai efectua nicio depasire si nici nu circula cu viteza mai mare decat boul 2 din fata lui. Oricand poti spune ca mai era o masina pe banda 2 in fata ta, chiar si la km distanta. Nu este o explicatie acoperita de lege.

   Eu imi asum depasirea pe dreapta oricand este cazul. Nu sunt atat de cretin incat sa formez o coloana interminabila pe B2 cand B1 este parasita.

   Cat despre poza, eu ti-am suprins momentul in care este vizibil din orice unghi cine traversa pe trecere. Este posibil totusi sa nu fi observat vreo musca sau vreo furnica. Daca cumva le-am calcat, imi pare rau !

  • Da, poți ajunge pe B2 legal fără să faci depășire, când te încadrezi pentru stânga ar fi un exemplu. Nu e cazul în filmare dar întrebarea ta e stupidă și fără legătură cu ea oricum.

   Da, ești obligat să revi pe B1 după depășire dar nu e specificat clar după cât timp, iar tipul din fața ta aștepta după ăla din fața lui. Nu e obligat nimeni să-ți facă ție loc. Vezi și comentariul legat de înțelesul celorlalți participanți la trafic. Cred că ți-a scăpat.

   Mă bucur că-ți asumi depășirea pe dreapta și mă distrează că nu pricepi ridicolul situației în care te pui. Dar ăsta e un motiv pentru care mă amuză comentariile din filmările tale.

   Cât despre poză, așa cum am spus, m-am prins că nu ai capacitatea să recunoști că ai greșit. Sper doar ca musca aia pe care o pomenești să nu fie un copil într-o zi, că părerile de rău sau comportamentul de zmeu al șoselelor n-o să te ajute cu nimic.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.