6 comentarii

 1. Prima faza, explica si mie cum e cu intersectia aia, ce indicator are cel oprit? Conform marcajelor, voi traversati banda lui si mi se pare ca ar trebui sa-i acordati prioritate.
  Incepand cu 0:31, vad o linie continua pe care o ignora toata lumea!?!
  1:00 – din ciclul „am vazut si bunici (i)responsabili”
  1:30 – avand in vedere ca plecam de pe loc, l-as fi lasat pe cel cu dubita sa intre.

  • La 1:30 ma refeream la cel au BMW ca nu a dat prioritate la pietoni. In spate era liber si nu am considerat ca trebuie sa mai opresc sa-l las pe cel cu duba.

 2. Prima faza e la intersectia Alba Iulia din Bucuresti.Atentie! Nu este un giratoriu!Masinile din asa zisul giratoriu,dau prioritate celor care vor sa intre in intersectie.Autorul cat si cel din fata lui, trebuia sa de-a prioritate masinii ce venea dinspre B-dul Decebal.

  Zona Magazinul Unirea – De la 0:31 e banda destinata transportului in comun.In apropierea semaforului abia aici poti sa faci dreapta(a se observa linia intrerupta) La 0:43 taximetristul s-a incadrat corect pt virajul la dreapta,insa autorul era pe departe ok.Nu se circula pe banda aia.

  @aladdin La 1:30 mai tine si de orgoliul autorului.Asa e romanul,sa fie el mereu primul in fata.

  • La prima fază, dacă privim mai atent, autorul se deplasează fie dinspre bd. Unirii, fie dinspre bd. Decebal. În ambele cazuri(în opinia mea) se află pe B3, prin urmare cine a greșit aici ? Să virezi dreapta de pe B3 este puțin cam prea mult.
   La faza 3 se încalcă linia continuă, se încadrează pe linia autobuzului, nu-l lasă taxi-ul să intre pe B1, virează dreapta direct pe B2.
   La faza 4, pietonii fiind lipsiți de dreptul lor de a circula pe trotuar, fie din cauza mașinilor parcate, fie din cauza lucrărilor care se efectuează în zonă, circulă și ei pe unde pot, pe riscul lor…
   La faza 6 și 7 nu înțeleg ce a dorit să ne arate…
   La faza 9 este verde intermitent la dreapta, acolo sunt 4 benzi….
   La faza 10 nu este clar dacă pietonul avea roșu când s-a angajat în traversare sau era verde care ulterior a devenit roșu…

 3. 0:43 Chiar daca nu aveam ce sa caut pe banda de autobuz asa repede , taximetristul tot nu s-a uitat in oglinda.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.