It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. Prima faza, explica si mie cum e cu intersectia aia, ce indicator are cel oprit? Conform marcajelor, voi traversati banda lui si mi se pare ca ar trebui sa-i acordati prioritate.
  Incepand cu 0:31, vad o linie continua pe care o ignora toata lumea!?!
  1:00 – din ciclul „am vazut si bunici (i)responsabili”
  1:30 – avand in vedere ca plecam de pe loc, l-as fi lasat pe cel cu dubita sa intre.

  • drives1294

   La 1:30 ma refeream la cel au BMW ca nu a dat prioritate la pietoni. In spate era liber si nu am considerat ca trebuie sa mai opresc sa-l las pe cel cu duba.

 2. Prima faza e la intersectia Alba Iulia din Bucuresti.Atentie! Nu este un giratoriu!Masinile din asa zisul giratoriu,dau prioritate celor care vor sa intre in intersectie.Autorul cat si cel din fata lui, trebuia sa de-a prioritate masinii ce venea dinspre B-dul Decebal.

  Zona Magazinul Unirea – De la 0:31 e banda destinata transportului in comun.In apropierea semaforului abia aici poti sa faci dreapta(a se observa linia intrerupta) La 0:43 taximetristul s-a incadrat corect pt virajul la dreapta,insa autorul era pe departe ok.Nu se circula pe banda aia.

  @aladdin La 1:30 mai tine si de orgoliul autorului.Asa e romanul,sa fie el mereu primul in fata.

  • La prima fază, dacă privim mai atent, autorul se deplasează fie dinspre bd. Unirii, fie dinspre bd. Decebal. În ambele cazuri(în opinia mea) se află pe B3, prin urmare cine a greșit aici ? Să virezi dreapta de pe B3 este puțin cam prea mult.
   La faza 3 se încalcă linia continuă, se încadrează pe linia autobuzului, nu-l lasă taxi-ul să intre pe B1, virează dreapta direct pe B2.
   La faza 4, pietonii fiind lipsiți de dreptul lor de a circula pe trotuar, fie din cauza mașinilor parcate, fie din cauza lucrărilor care se efectuează în zonă, circulă și ei pe unde pot, pe riscul lor…
   La faza 6 și 7 nu înțeleg ce a dorit să ne arate…
   La faza 9 este verde intermitent la dreapta, acolo sunt 4 benzi….
   La faza 10 nu este clar dacă pietonul avea roșu când s-a angajat în traversare sau era verde care ulterior a devenit roșu…

 3. drives1294

  0:43 Chiar daca nu aveam ce sa caut pe banda de autobuz asa repede , taximetristul tot nu s-a uitat in oglinda.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!