Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

#17 – Pe rosuuu!

Adăugat de Marius
Raportează ca șters! 157

Contine limbaj licentios!!!
Stiu, la prima faza imi asum, puteam sa opresc dupa semafor …

4 comentarii

  1. galadragos

    Prima intersectie, Lacul Tei cu Petricani, semaforul ala e ciudat rau, becurile alea se ard aleator, acum cateva zile nu mergea rosu.

  2. Nasol atunci cand nu merge rosul. In cazul in care semaforul electric nu functioneaza, se respecta semnele, adica DRUM CU PRIORITATE. Unul pe drum cu prioritate + unul care vine de pe o strada laterala pe verde = trosc de toata frumusetea. Intr-un asemenea caz, oare cine ar scos vinovat, din moment ce ambii conducatori au respectat regulile de circulatie?

  3. Pai, te duci, filmezi semaforul cu telefonul, ca asta ai la tine, si-l arati politistului. Iar el iti spune ca nu ai telefonul omologat si ai trecut pe rosu. Case closed! 🙁

  4. §nak€™

    Un prieten m-a intrebat de ce mi-am cumparat camera video auto , pentru ca lui i se pare o cheltuiala aiurea. Acum as putea sa ii arat aceasta filmare(cu prima faza in special) si sa ii zic tare si raspicat „DEAIA”

    + pentru clip !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.