It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

17. Ultima cu radaru’

Adăugat de autofidel
Raportează ca șters! 188

1. Nesimțire la sens giratoriu

2. Bulgarul cu tiru’ face numai ce vrea el, până, până dimineațaaa!!!

3. Un bou fără faruri

4. După curba camionul vine spre mine pe sensul meu, am văzut moartea cu ochii..

5. Nani, nani la semafor, verde e doar pentru înainte.

6. Îl călăream pe unul de Botoșani, semnalizam că urma să îl depășesc, așteptam încă 15m să se termine linia continuă, după care m-am răzgândit, era deja prea mare viteza în localitate. Bine am făcut, dacă eram prost acum eram și pieton. 🙂

18 comentarii

 1. mi-e că dacă depăşeai intrai direct peste ei în maşină să le dai permisu’…

 2. 4. Am mai vazut faze de astea de nu stiu cate ori: un inconstient stationeaza fix in varful rampei si-i obliga pe toti cei de pe sensul lui sa-l depaseasca exact unde e mai periculos sa o faca. Nu stiu ce au cateva locuri atat de spoecial, sau ce magnetism aparte or avea, incat ii fac pe unii sa opreasca musdai acolo, nu stiu. Idem: oprirea in fata trecerii pentru pietoni, in buza intersectiilor sau in curbe.

 3. 3. In caz de accident, cine iesea vinovat?

 4. Legat de ultima faza, cat de prezis e radarul aflat intr-un obiect in miscare in sens opus? 😕
  Si in plus, sigur esti in localitate? Fiindca eu vad la final semnul de intrare in Salcea. Sau este localitate deaia din care intri dintr-una intr-alta fara sa ai iesire intre ele? Fiindca viteza nu mi se pare prea mare pentru un drum din afara localitatii.

 5. @AndyM – nu conteaza in ce directie se misca obiectul caruia i se masoara viteza folosind unde radio, pe baza efectului Doppler. Fizic vorbind, marja de eroare depinde numai de caracteristiciule undei (frecventa, putere) si distanta pana la obiect, de viteza obiectului, dar nu si de sensul in care acesta se misca.

 6. Nick Orasanu

  Pe ala de la ultima faza de ce l’a oprit? pentru ca viteza nu cred ca avea ca nu era inca in localitate!

 7. @AndyM si @Nick Orasanu se intra din Suceava direct in Salcea fara indicator de iesire din Suceava deci @Autofidel era pe teritoriul municipiului Suceava.

 8. de masina conduci si ce capacitate ? 🙂

 9. Oricum politia rutiera nu are voie sa te prinde cu radarul in mers….Daca contesti in judecata amenda castigi..DAca gresesc va rog sa ma corecteze cineva!

 10. autofidel

  @DTS Acum eram cu Golfu alh cutie automată, 90 de cai „frumosi” :), o ureche bună ar trebui sa recunoască ronțăitul de tractoraș al alh-ului. 😉

 11. AUTOFIDEL cumparati statie si esti mai in siguranta sfatul meu

 12. Mai oameni buni, nu mai duceti lumea in eroare! Se masoara foarte bine si foarte usor viteza atunci cand e radarul in miscare. Iar ca sa nu fie discutii de aia si se da amenzi de radar doar daca ai depasit viteza legala cu peste 10 km/h.
  @DON13 – de unde stii tu ca nu are voie?

 13. Fa faza cu acel camion am inlemnit si eu pe scaun :))

 14. @Niculai Teoretic e vinovat cel care a intrat in depasire. Altfel trebuie demonstrat ca boul fara faruri nu era vizibil.

  2. Un astfel de „optimist” a provocat accidentul de la Cluj-Metro : http://www.trafictube.ro/accident-camion-autoturism/

 15. Faza 3: Si-a adus aminte de faruri atunci cand a trebuit sa dea flash-uri, deci cand se simtea in pericol. Insa ce pericol reprezinta el pentru ceilalti, asta nu realizeaza. Pana se produce un accident 🙁
  Faza 6: Radarul de tip BEE III montat pe MCV-uri te poate „lua” atat din pozitie stationara cat si din mers (patrula). S-a mai scris despre asta si pe alte posturi.

 16. Marius Buz

  Gelu, poate să ma ia şi din satelit. Dacă nu scrie la carte că radarul trebuie plasat pe orbită geostaţionară mi-e indiferent ce zoom optic are şi pe ce frecvenţă lucrează.
  Chiar aşa, pe unde mai sînt noile reglementări cu privire la aşezarea radarului ? Mai fac şi eu o lectură.

 17. @Marius Buz Nu spune asta de doua ori 🙂 Se zice ca acum cu tehnologia moderna pot sa-ti citeasca si nr. de inmatriculare din spatiu. Nu se spune insa ca pentru asta, e necesar sa stie unde trebuie sa se uite dupa el 😀

 18. Deja e clasica pozitia radarului la iesire spre Bt.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!