18. Derapaj artistic

Adăugat de autofidel
Raportează ca șters! 362

Dimineața, -5 grade, pe jos sticluță, ceață,  un individ cu audi nu vede la timp un bus oprit, îl văd cum frânează, intră în derapaj, fundul îi fuge ușor spre dreapta, dă drumul la frână și iese pe contrasens în fața mea,

încearcă să mă evite în stânga lui pe acostament, dar prea târziu pentru ca și eu intrasem în derapaj artistic cu evitare în dreapta mea, tot pe acostament.

Era cât pe ce să ne întâlnim bot în bot pe acostament, nu se vede, dar eu am dat la covrig ca un erou, când l-am evitat a doua oară prin stânga, traiectoria pare dreaptă pe direcția înainte, dar mașina mea era cu fundul în toate direcțiile și volanul spre stânga sau dreapta pentru corecții de traiectorie.

După incident nu a oprit, a plecat ca și cum totul a fost normal, nimic nu s-a întâmplat, probabil era un pic ud în pantaloni și i-a fost rușine să coboare.

 

15 comentarii

 1. -5 grade, coafura rezista. excelenta rezolvarea, titi aur si chuck norris ti-au dat +

 2. Super reflexe. ++

 3. Felicitari pentru evitarea unui „boulet” 🙂

 4. +
  „ABS, ESP, etc…” 😀
  Ai fost pe faza, chiar c-ai „dat la covrig ca un erou”, iar pe stapanul inelelor l-a durut in teava de esapament.

 5. sau poate are la activ atatea iesiri in decor incat au devenit o banalitate 🙂

 6. In Audi nu se simte ca o situatie la limita, d’aia nu ti-a multumit 😀

 7. Mi se pare ca dati vina pe cel din audi, dupa marca masini l-ati si catalogat. Poate cel cu dubita nu avea lumina de ceata aprinsa sau nu i se vedeau pozitiile bine fiind ceata (avarie parca nu avea pusa)… Audi nu avea viteza foarte mare iar reactia lui a fost foarte buna (s-a dat pe margine pentru a nu iti incurca tie drumul). Si reactia ta a fost buna insa v-ati dus amandoi in aceiasi margine, oricum felicitari pentru evitarea accidentului… cat despre multumire, cred ca-i batea inima prea tare pentru a se gandi la semnalizari si multumiri.

 8. Felicitari pentru ca ai evitat! a avut si el prezenta de spirit ca a tras de volan stanga si nu dreapta sa revina pe drum. Bine ca nu ati patit nimic, vorba ta, se mai intampla. +

 9. Ov 🙂 chiar asa !
  Foarte buna reactia si deasemenea raspunsul masinii, ce masina ?
  Dubita era Maxi Taxi care isi numara maruntul, aproape oprit, fara avarii fara nimic, adevarati profesionisti pe niste gioarse de rable ( 90% din ele ).

 10. In caz de accident sunt curios cine ieșea vinovat in condițiile in care cel din Audi era in afara drumului.

 11. @Bogdan La un clip de acum cateva zile se discuta despre evitarea unui accident prin viraj … dreapta. Dansul cu Audi intra in depasire desi nu se asigura, strange din buci si reuseste sa fie evitat de @autofidel. Ala cu duba putea foarte bine sa opreasca in locul prin care au trecut amandoi si se evitau astfel de incidente.

 12. in caz de accident cel cu audi iesea vinovat:) asta in conditiile in care colegul, arata filmarea politiei. Sunt bune camerele, daca nu v-ati luat, luati-va:)

 13. Un sfat colegial,mergi mai incet in conditiile astea.In caz de accident nu stiu daca era numai ala vinovat.

 14. culmea ar fi fost ca tamponarea sa aiba loc in afara soselei 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!