It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

3 comentarii

 1. instruktor

  Ăla cu Peugeot-ul, se credea căruțaș la 100 CP! Greu îi stăpânea!

 2. HsK Ametitul nr. 1 era si incepator (0:11), altfel poate ar fi vazut ca era in plus in peisaj pe-acolo.
  +

  • GeluCJ tocmai de aceea l-am incadrat la categoria „ametit” si nu „bizon/nesimtit”. Totusi ma ingrijoreaza lipsa totala de franara/schimbare directie din partea lui/ei cand eram aproape unul de celalalt impreuna cu orientarea proasta in spatiu, inaintea mea au mai fost 2-3 masini, nu si-a imaginat ca traseul lui/ei se va intersecta cu al meu? Nu vreau sa generalizez insa in ultima vreme am vazut ca inca din scoala de soferi ii invata prost, acum vreo 1-2 luni am vazut masina de scoala cu elev la volan cum ocoleste calmatorul/speedbump-ul ( nu aveam camera montata atunci), mai mult ca sigur i-a zis instructorul „ocoleste asa sa nu stricam masina”.
   Legat de orientarea in spatiu, in cazul de fata ar fi fost un accident usor fara victime, insa ce se intampla in afara orasului la viteze mai mari? Chiar in seara asta am prins drum blocat la iesirea din Timisoara din cauza unui grabit care nu a apreciat bine distanta la o depasire.
   http://www.tion.ro/tanar-la-spital-dupa-ce-a-intrat-in-depasire-si-s-a-izbit-de-un-autocamion-la-iesire-din-timisoara/2082821

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!