Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

2 cretini

Adăugat de nighthawk
Raportează ca șters! 38
 1. Cretinul care face stanga pe linie dulba continua.
 2.  Cretinul din masina de pompieri care deapseste pe linie dubla continua, fara sa fie in misiune (Nu girofaruri rosii, nu sirena).
 3.  Se vede cum reducea primareasa poluarea: cu troace din astea din care iese fumul ca la balamuc, de acum 100 de ani.

5 comentarii

 1. Daca dam bani pe biserici, de unde vrei sa mai avem si pentru masini de pompieri/ politie. Noroc ca la salvari mai cotizeaza arabu ala, ca altfel….

  • AragazCuBuleDeAer

   Motoarele MAN sunt cam vechi pe ele, dar sunt 6×6 si vin la interventie cu 9mc apa, Iveco vine cu maxim 3 mc si daca e problema cu hidrantul arzi ca sobolanul.

  • Arzi oricum ca sobolanul, pentru ca nu au cum sa treaca cu harabaua printre masinile parcate pe stradute si pe stanga si pe dreapta. Eventual sa vina cu o stropitoare, ca sa mai ude ‘gratarul’.
   Primaria trebuie sa se ocupe de Statiile de pompieri, care in Bucuresti sunt oricum foarte putine, la cate ‘furnici’ avem.

 2. Nu-i bai, sunt bani si de masini de pompieri si de borduri si de ambulante si de biserici, doar ca se sifoneaza si ajung la baietii destepti.

 3. ciucasebi

  O observatie, nu cred ca are legatura cu primaria ci cu MAI-ul. Ei sunt cei care ar trebui sa-si schimbe flota de masini. In rest +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.