Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

2 faze

Adăugat de Vecinu
Raportează ca șters! 79

– Un „domn” s-a intors de pe meleagurile cizmei europei si se comporta ca atare.
– Altul care schimba benzile fara sa se asigure/semnalizeze primeste acelasi tratament.

16 comentarii

 1. ce gretos e ala primul

 2. N-ai inteles tu, el era Jerry iar tu Tom – credea ca il urmaresti si a zis sa te incetineasca!

 3. el fiind cu jaguar, trebuia sa fie tom… poate de aia nu m-am prins 🙂

 4. DinTraficCulese

  Al doilea nu ai ce ii cere. Nu prea le are el cu semnalu’ si cu asigurarea.
  Ii pe principiul : ” Sunt incepator, las ca va feriti voi ” …
  +

 5. pinguinu nuclear

  la faza a 2-a ambele benzi sunt ocupate de masini parcate, astfel incat si tu si domnul incepator trebuie sa incalecati linia despartitoare dintre benzi. Daca iesea cu poc, era culpa comuna. (stiu ca am patit la fel si am analizat situatia de acolo).

 6. Referitor la prima faza: In strainatate nu isi permit sa faca gesturi din astea deoarece primesc amenzi usturatoare, dar cum Romania este tara tuturor posibilitatilor……

 7. Nu inteleg de ce il injurati pe „italian”, doar e biodegradabil gunoiul 😛 … ce sa te astepti la un cocalar imputit!

 8. @areveul: Fara suparare, nu ai patit niciodata, cand te intorci acasa seara tarziu de la servici si mergand spre bloc pe langa un gard viu si o iei la stanga, sau dreapta…..si fiind mai intuneric calci intr-o….”surpriza” umana. 🙂 si nu stii cui sa-i multumesti.(e tot biodegradabil nu?! 😛 )
  Sa zicem in cazul de mai sus e doar o coaja de banana si daca calci pe ea poti doar sa aluneci si sa cazi…sau putem sa ne aplecam sa o ridicam si tot asa sa facem curat dupa altii, pt ca de aia avem o tara asa frumoasa si curata.
  Parerea mea ca ar trebui mai des organizate evenimente in care toata tara aduna gunoaiele si mizeriile.

 9. Sti de ce nu sunt de acord cu evenimentele astea? pentru ca platesc taxe pentru orice! si pentru ca nu fac mizerie pe unde ma duc, prefer sa mi le tin in masina sau in buzunar…
  Sunt foarte multi necivilizati incompatibili cu o societate normala, pentru ei exista legi si organe care sa le aplice, unde sunt organele astea? de ce trebuie sa vad copii de liceu sau scoli generale adunand mortaciuni si gunoaie de pe marginea drumurilor, cu dirigintele in fata lor? asta e normalitate?

 10. micul mexic

  ++++++++++++++++++ pt radio dobro si craio :)))

 11. Nu ma intelege gresit, nici mie nu-mi place sa vad copii care aduna mizeria dupa altii, dar ei macar primesc o educatie si cand vor fi mai mari o sa-si aduca aminte de aceste momente si sigur nu vor arunca mizerii pe strada, si pe altii ii doare la basca. Si eu sunt genul care nu arunca nimic pe strada, chiar atentionez pe altii daca vad asa ceva, bineinteles sunt unii care se simt si isi cer scuze, dar mai sunt si altii care se uita la mine de parca as fi zis ceva de mama lor. 🙂 In concluzie sa avem grija de mediul din jurul nostru.

 12. Imi place titlul simplu, si Karma nu exista 😀 +

 13. Discordless

  Primul era la Mario Kart, nu stiti nimic.

 14. La faza a doua problema e inainte sa „incalecati linia despartitoare dintre benzi”, e fix in curba unde sunt masini parcate pe prima banda. Toata lumea iti sare acolo in fata daca nu sti, cei care stiu merg pe banda a 2-a si au grija la cei de pe prima.

 15. Daca te uiti atent (am stat destul la cozi la eon sa observ), desi nu e semnalizat, banda 1 se termina in intersectie si si se continua doar banda 2. Intr-adevar intersectia aia e foarte inselatoare.

 16. Da chiar o trebuit sa deschida portiera ca sa arunce coaja, nu era destul un geam :))?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.