Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Șofer dus de-acasă !!!!

Adăugat de Cristy SB
Raportează ca șters! 154

Șofer dus de-acasă !!!!

Ce mai caută lumea:
  • soferi dusi de acasa trafictube ro

17 comentarii

  1. Nightmare

    Chiar daca sunt sanse putine sa se ia masuri, cred ca ar trebui trimisa filmarea la politie. Pana la urma este vorba de agresiune in trafic (or, mai degraba, de tentativa) si presupun ca deja depaseste codul rutier.

    • Fii si tu mai intelegator. Analfabetu’ e clar ca nu cunoaste cifrele de pe semnele rutiere si nici pe cele din bordul masinii.

  2. *Scuze, am dat reply fara sa vreau. Comentariul ironic se adresa autorului.

    • Cristy SB

      Asta este 🙂

    • La mine dă cu semnul întrebării. Să oprești pe cineva în trafic, să te dai jos din mașină, că ce? Pentru ce? Nu se calcă accelerația la maxim, unde trebuie să mergi mai încet? Ori e ceva dubios ( nu are nici sunetul original ), ori are foarte mari probleme la cap

      P.S: Nu o lua în nume de rău, îți apreciez video-urile, dar nu știu ce să zic

      P.S 2: Poate nu le-am văzut eu pe toate

  3. Filmarea asta are ceva cam multi ani si cred ca nu prea e a ta. E ca mine?

    • Cristy SB

      Este filmarea mea. Au copiat-o altii de la mine. M-a blocat youtube, probabil din cauza sunetului original cu melodie pe fundal. A trebuit sa sterg clipul si sa-l repostez.

    • Si eu tin minte ca am vazut clipul de prox 8-9 ani

  4. https://www.politiaromana.ro/ro/petiții-online. Măcar o să-l cheme la sediu și are șanse mari să rămână pieton… Dacă nu faci nimic ai postat în zadar… Specimene ca fel din video trebuie sancționat!!!!

  5. Ai uitat tiltul la postare 🙂

    Sincer am senzatia ca ai accelerat in timp ce te depasea… dupa ce ai trecut de radar ai inceput sa accelerezi, tinand cont ca de ceva timp ai zis ca te preseaza acolo ar fi fost primul moment in care putea sa te depaseasca. De la 0:42 ar fi avut timp daca pastrai viteza, dar atunci ai inceput sa accelerezi (vizibil)… sincer cred ca asta l-o deranjat.

    Pe de alta parte, nici el poate nu a semnalizat depasirea si oricum ar fi e absolut cretin sa faci ce a facut ala.

    • @Rebound, normal ca accelera, fix unde e radarul e si indicatorul de anulare a restrictiilor, deci accelerezi pana la suta 🙂 Cu s-au fara semnal ala oricum n-avea ce sa depaseasca, ca e trafic pe contrasens.

    • Asa-mi plac cei care vor sa te depaseasca la iesirea din localitate, avind masini grele si mîrțoagele cam obosite…

  6. Te puteai intoarce ca era politia foarte aproape, le aratai filamarea si erau pe el . Asa …

  7. mie nu-mi vine sa cred ca a facut asa ceva, pe drum national sa te opreasca fortat efectiv ca la un jaf, dar pe de alta parte inteleg ca in Galati/Braila genul asta de haiducie este pe trend crescator, iar politia nu prea isi mai face treaba de mult timp. incredibil!

    • Ai uitat in ce tara traiesti ?

    • @george44 stiu in ce tara traiesc dar nu am crezunt ca lucrurile pot degenera astfel. pare un jaf din vestul salbatic, omul nu doar sicaneaza, efectiv se si da jos din masina, adica el este asa de sigur ca autorul e un cretin incat ramai perplex.

  8. Reclamatie la politie…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.