It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Doua Loganuri

Adăugat de Teddy
Raportează ca șters! 78

Accident 21.05.2020 Bucuresti

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/284454-2/?fbclid=IwAR2c8jy30i0609gesPk5fszfWey1Gxvowo7ivrRaoT8PXDCB35fUi7V9TwE

15 comentarii

 1. Ce-i lipseste unui Logan? Eleronul si unul cu impresii de pilot la volan. Iar celalalt avea o mare surpriza daca in locul unui Logan venea tramvaiul.

 2. „ŞCOALA DE SOFERI”.
  E bine, e foarte bine, aşa trebuie să te suceşti peste linia de tramvai din stânga… tragi de volan ca Bulă înainte să apuce Top Gun Barosan să decoleze cu interceptorul lui cu tot. Ştie cineva, la Logan se poate decupla ABS-ul? Că de funcţionat se pare că nu a funcţionat.

 3. Mai ardea pe dreapta, pe strada care dă spre Vergului?

 4. Haaaa… haaa ce mișto, pe portbagajul celui ce vireaza stanga scrie „scoala soferi”.

 5. Deci este mult prea suprem, logan cu spoiler si folie pe spate accelerand bezmetic pe gropile si sinele dintre liniile de tramvai care se intalneste cu fratele logan care nu se asigura cand face stanga, puncte bonus e si scoala de soferi …

  Daca mai ieseau si doi baieti bruneti de 1.60 si 120 de kile se se injure si sa se arda era tacamul complet ma jur … ce sa mai, s-au intalnit Schumacherii la ceas de seara. SUPERB !!!

 6. Le-au asezat in pozitia de parcare „in spic restrans”…

 7. Ceapa Verde

  Karma is a BItch. Mi se pare poetic cum se blocheaza rotile si merg pe sina. Totusi linia este discontinua si numai loganul albatru cred ca este de vina…Ce e trist e ca e masina de scoala! Ce elevi sa iasa cu asa instructori?

  • Intrebarea este daca pe linia de tramvai este amenajata banda de circulatie. Conform articolului 103, circulatia este permisa (sunt cel mult 2 benzi pe sens), dar marcajul acela discontinuu (tip M) este de delimitare a partii carosabile, cel putin conform SR 1848-7.
   Cel cu Logan albastru, asa cum ziceam mai sus, sa fie multumit ca nu l-a pocnit tramvaiul, caci de asigurat la schimbarea directiei de mers nu stiu cat de atent a fost.

  • Peter, corect Schumacher nu avea voie pe linia de tramvai și în același timp nici școlistul să întoarcă … dar detalii …

 8. Cum a luat (sîc) ITP? Are dezechilibru mare la frânare, plus stopuri inexistente.

 9. Ceapa Verde

  A franat cu 2 roti pe sina si cu 2 pe ciment. Totusi cred ca daca avea abs era mai puternic impactul in cazul asta. Ulterior se vede cum rotile intra pe sine si aluneca pe ele (si pe sina de pe contrasens). Era si ud. Incercati sa franati cu o masina fara abs pe partea cu nisip de pe dreapta si o sa vedeti ca tinde sa faca la fel.

 10. Vilbroken

  Posesor super slab de permis !! pentru cel cu Loganul ALB, lasand la o parte neregulile cu mersul ilegal pe linia de tramvai (in acea zona).

  Vorbind acum asa la modul general, daca masina pe care o conduci nu este echipata cu A.B.S.(sau sistemul este defect ! ), nu bagi copita pana la podea cand trebuie sa franezi de urgenta(asta o faci cand ai A.B.S.), mai ales cand rulezi pe linie si ciment ud. Cand vezi ca masina incepe sa-si schimbe directia !!! scoate copita din podea !! Daca posesorul asta de plastic avea spiritul de observatie sa mai slabeasca frana ar fi putut evita impactul ! dar repet, trebuie sa le ai cu covrigul.

 11. Cine este vinovat sau sunt ambii?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!