Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Gheata remorca tir

Adăugat de Kata
Raportează ca șters! 40

Gheata remorca tir

II transmit prin statie sa-si curete gheata de pe remorca…raspunsul lui..”Nu-i de datoria mea”… Norocul meu a fost ca s-a desprins o bucata mica si nu mi-a spart parbrizul…Putea sa fie o bucata mult mai mare si dupa cum vedeti aveam si pietoni pe banda mea…asa ca curatati-va remorcile inainte sa plecati la drum !

Ce mai caută lumea:
  • https://www trafictube ro/287842-2/

6 comentarii

  1. A pățit-o tata: Bară spartă, radiator

    Drumuri bune !

  2. Cum sa nu fie obligatia soferului sa curete remorca, semiremorca respectiv cabina ??? asa cum soferii de masini mici sunt obligati sa-si curete masina de zapada asa si soferii de camion. Lopetile ce sunt atasate la fiecare camion, in spatele cabinei nu sunt de decor !!!

  3. Acum o sapt pe centura Buzaului o dubita fara nicio lumina pe stopuri ( din trei) si un singur bec de pozitie mergea, asta pe la 19:00 seara. I-am transmis prin statie: colegul bla bla cu nr vezi ca nu iti merg stopurile si pozitiile etc etc si el imi raspunde: NICI NU E NEVOIE

    • Ce pretentii ai, cand 80% din ei sunt niste analfabeti ordinari, care intr-o tara normala nici nu ar putea sa obtina permis de conducere?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.