29. ISU preda permisu’!

Adăugat de autofidel
Raportează ca șters! 236

Pe E85 intre Suceava si Falticeni, am fost nevoit sa franez pentru a evita Touareg-ul de serviciu al inspectorului-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, care a iesit in depasirea unui tir, intr-o curba larga dar fara vizibilitate. 

In loc sa franeze si sa se replieze in spatele tirului, a preferat sa dea „blitz” si sa calce pedala de acceleratie pana la podea, pe principiul „nu ma eviti, atunci mori”. Faptul ca mai si ploua si carosabilul era ud nu a contat deloc, probabil ar fi fost scuza perfecta in cazul unui (altui) accident.

Asa cum se vede si in clip, Touareg-ul nu mai este de mult „virgin”, mai jos aveti link-ul cu un accident grav de  acum 2 ani de la Patrauti, jud. Suceava.

http://video.monitorulsv.ro/play/152EFA90CC4A263378FF

Ce mai caută lumea:
 • filmari din patraut jud suceava prosti

19 comentarii

 1. Mail bagat la purtatorul de cuvant. Sa vedem ce are de zis.

 2. Cand s-a vazut boschetul la volanul touareg-ului……..

 3. @Ursu: probabil „era in misiune si cu gandul la necazurile oamenilor a uitat de girofar”

 4. Era in misiunea ” mortii ” !!!

 5. Evident reparat pe bani publici…

 6. Nu confundati ISU, institutia (pompieri, SMURD,s.a.) cu vreun sofer al inspectorului sef. Probabil e un frustrat ce sare dintr-o dacie mostenita intr-o masina mai inalta cu motor serios si o arde ca sa se simta mai barbat. Binenteles, cum zice Ursul – mail la ISU SV.

 7. Nici vorba! Nici un mail la ISU Suceava.

  Trebuie direct la ministrul de interne, la ministerul de interne si toate forurile de deasupra ISU.

 8. Le-am trimis si eu un e-mail celor de la minister. Poate vor fi trimise mai multe si se va lua atitudine in cazul lui „Alain [Prost]”.

 9. Si eu am trimis un mail la informare.publica@mai.gov.ro
  Sa vedem ce raspuns imi furnizeaza!
  Cred ca merge unul si la politia Suceava! Cei de la ISU trebuie sa dea un exemplu pozitiv, nu unul criminal!

 10. oameni prosti cu durerea in..

 11. Stai putin, aceeasi masina si aproape in acelasi loc?

 12. @Mituc: Nu e chiar acelasi loc, accidentul de a cum 2 ani a fost aproape de Suceava pe drumul spre Radauti, in loc. Patrauti si incidentul de ieri e aproape de Suceava, dar spre Falticeni.

 13. Pana la acet moment, reactie nula. Ceea ce nu stie domnul purtator de cuvant e ca mailurile au si CC si BCC 🙂 . De aceea le recomand tuturor sa raspunda la mailuri.

 14. Si ce legatura are accidentul de acum 2 ani cu acest clip? Ce daca e aceeasi masina? Problema este intre volan si tetiera…
  PS: Presimt ca efectul de turma isi face simtita prezenta.

 15. @zuker, adevarata problema nu este masina respectiva sau soferul respectiv. Adevarata problema este ca aproape toti conducatorii masinilor cu regim prioritar fac o gramada de marlanii in trafic, mai ales astia care nu au insemne specifice. Au aruncat girofarul pe masina si cu asta basta. Un asemenea specimen era sa ma omoare pe Valea Oltului acum vreo 3 sau 4 ani, in timp ce efectua aceiasi manevra de depasire in curba fara vizibilitate. Nu cred ca vrei sa sti ce placut este sa fi calare pe motocicleta si sa te trezesti cu tembelul pe sensul tau de mers, mai ales in curba. Daca eram cu masina, sigur nu scapam, ca nu era loc de 3 masini in paralel. Cel mai mare noroc al meu a fost ca tocmai plecasem din parcarea de la limita de judet, nu aveam viteza si am reusit sa ma stracor printre tampitel si sant. Locatia: http://goo.gl/maps/gSjZ5 . Eu mergeam spre Valcea.

 16. @zuker, ai dreptate. Efectul de turma isi face simtita prezenta tot mai mult si turma celor care depasesc cum au ei chef, se mareste pe zi ce trece. Majoritatea mizeaza pe franele celorlalti.
  Cadre din filmare de acum doua zile:
  http://i.imgur.com/p48P1QP.jpg
  http://i.imgur.com/YtBDhvI.jpg

 17. La inceputul filmului am fost nervos, la sfarsit m-am intristat.

 18. Referitor la sesizarea dumneavoastră, vă informăm că aspectele la care faceţi referire nu se regăsesc în competenţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
  Pentru formularea unui punct de vedere avizat pe marginea celor semnalate, vă rugăm să vă adresaţi instituţiei abilitate.
  Mulţumindu-vă pentru interesul acordat creşterii siguranţei la nivelul comunităţii, vă asigurăm de întreaga disponibilitate şi deschidere la colaborare, pe domeniul de competenţă.

  plt.adj. Alin Găleată
  purtător de cuvânt ISU Suceava

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!