Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident x2 + motociclist care isi risca viata

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 23

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!

🙏 Instagram: intamplari_din_trafic


 1. Aproape poc – s-a hotarat sa iasa fix in fata mea..
 2. Graba strica treaba – slalom inutil, nu a reusit sa depaseasca nimic.
 3. Asa ies unii nesimtiti in fata si te fac sa franezi aiurea, ca ei oricum nu se grabesc decat sa se bage, apoi merg ca melcul.
 4. Altul nesimtit, iese in ultima clipa in fata mea si ma face sa-mi risc permisul.
 5. Motociclist teribilist, se arunca in 2 depasiri la limita.
 6. Aproape poc din nou, cel cu platforma nu opreste la STOP si ii taie calea masinii din fata mea la limita, in viteza. Daca era cu 2m mai in fata, nu mai putea sa-l fereasca.
 7. Femeia cu super puteri. Noi aveam verde, dar ea trece linistita strada prin loc nepermis, nemarcat si ii arata cu tupeu celui din fata semaforul, de parca ea avea ce cauta acolo.

6 comentarii

 1. 1:26 – Am prins și eu acum câteva zile un motociclist din ăsta care a făcut „vals” (și din ce îmi aduc aminte l-am ajuns la următorul semafor…) Probabil va face parte din următorul clip, n-am apucat încă să descarc de pe cameră pe calculator

  • Nu inteleg de ce isi risca viata cu scheme din astea, mai ales cand din contrasens vin alte masini, destul de aproape..

  • Nici eu 😕 Hai, poate la motocicliști te gândești că sunt „mici”, au demaraj și se pot strecura, dar ce chiar nu înțeleg deloc sunt șoferii de mașină care se baga în depășiri la limită (eventual cu un TIR pe contrasens) ca să fie cu exact O mașină mai în față – deci oamenii ăștia chiar nu gândesc mai departe de o secundă…?

 2. Nu ramaneai fara permis … putea sa fie si cel mai fixist politist cu ordin sa te lase fara carnet si nu putea pentru faza aia.

  • Din pacate te cam lasa.. Doar la contestatie ai putea castiga o situatie de genul si sa recuperezi permisul pe baza filmarii. Dar…bataie de cap si timp pierdut.

  • Pai aia zic… daca e destul de dobitoc, primesti dovada de circulatie pana ai voie sa depui contestatia. Cand o depui primesti inapoi carnetul dar sub nici o forma nu il mai pierzi. Da, e bataie de cap si timp pierdut. Dar din nou, nu cred ca sunt sanse neneglijabile sa se ajunga acolo. Cel mai probabil tu semnezi ca martor pentru suspendarea celuilalt. 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.