Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Accident Live / impuscaturi Atlanta

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 22

Accident Live / impuscaturi Atlanta

4 comentarii

 1. silviupn69

  Asta-i mult prea „minunata” tara, tara tuturor posibilitatilor in care orice descreierat detine o arma de foc? ! Sa mai povestim de suburbiile marilor orase L.A. , N.Y. , Detroit, Memphis, Baltimore, Oakland, Kansas, Indianapolis, Washington, etc. cu cartiere intregi de homeless, drogati? 🙁 🙁

  • Sigur, hai sa generalizam si sa insiram nenumarate „exemple” despre un loc care „nu te intereseaza”… 😐

   Din cate stiu eu, problema cu armele de foc variaza de la stat la stat. In aproape toate statele se militeaza pentru inasprirea controlului, dar rezultatele clar nu se pot vedea de pe o zi pe alta. Exista state in care „dacii liberi” de acolo isi cer dreptul ancestral de a purta arme (oarecum justificata de ideea ca „acum toti avem arme in statul X sau Y. Daca eu imi predau azi colectia, borfasii nu vor face la fel, deci maine eu nu voi mai avea dar ei vor avea arme”), insa exista deja si destul de multe state in care nu mai obtii o arma atat de usor, ci trebuie sa treci prin verificari riguroase, training, etc. inainte de a primi dreptul de a purta o arma (si NU la vedere).

   Cat despre „homeless, drogati, cartiere intregi care arata depravarea occidentului”, deja intram in derizoriu 😆
   Hai sa luam primul loc din lista ta si sa verificam: L.A. & suburbiile. Comitatul Los Angeles se pare ca avea in 2020 o populatie de peste 10.000.000 de locuitori, si un numar de 48.000 de oameni homeless. Asta inseamna sub 1%, mai exact 0,48%. La asta se mai adauga 18.000 care au fost homeless dar au primit adapost, deci cam o treime rezolvati cu ajutorul statului. Nu e roz, dar nu e nici asa nasol cum faci tu sa para… mai e ceva pana la „cartiere intregi”. Da, nu-i Lichtenstein sa aiba 0, dar nici nu-i Egipt, care are 10% homeless.
   Prin comparatie, de exemplu in rusia se estimeaza ca sunt peste 100.000 de homeless doar in capitala (cu o populatie de 12.500.000). Asta in conditiile in care politica oficiala e ca „nimeni nu e homeless, garantat prin constitutie”, iar o banca practic nu are voie sa il dea afara din apartament pe unul care nu si-a platit rata, decat daca ii ofera gratis un nou apartament mai mic.

  • DriveTM Sigur, hai să luam repede apărarea Americii 😉

 2. catalinp: ah, deci daca am prezentat niste cifre publice, cifre care contrazic acuzatiile alea aberante din primul post, eu „iau apararea”, si cica „nu e ok”, nu?
  Sa inteleg ca avem voie doar sa generalizam si sa bagam pe X si pe Y prin noroi in mod gratuit?

  Hai sa o luam altfel: noua ne convine cand citim ca nu-stiu-care francezi au scris un articol in presa in care ne fac „țig**i” si in fel si chip (pe noi, romanii)? De ce i-am face noi pe americani un popor plin de „descreierati cu arme”, „homeless”, „drogati” sau orice alta generalizare din-asta stupida si complet rupta de realitate?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.