Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Buruieni rutiere

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 40

Plante in trafic cu utilitate mica spre inexistenta care de cele mai multe ori incurca sau murdaresc peisajul.

An Nou fericit, tuturor!

6 comentarii

 1. Bine că ai șters comentariul lăsat acum câteva ore de fracția algebrică… asemenea „discuții” nu-și au locul aici

  • Habar nu am despre ce vorbesti 😆

  • Era un comentariu al userului „X pe Y” mai pe la prânz care se întreba dacă ai revenit pe-aici pentru că s-au făcut externări la Jebel sau așa ceva… Credeam că tu l-ai șters.

  • @Eric: In continuare, nu stiu nimic 😉

   P.S.: Am avut si o sa mai am drumuri spre zona ta din Germania, daca ai LinkedIn s-ar putea sa ai o invitatie de conectare, poate ne vedem la o bere cand mai ajung pe acolo 😀

 2. Cel cu numere de HD din sens nu s-a oprit ca sa te incurce pe tine? L-ai claxonat si s-a enervat ca nu i-ai pus covor rosu ca sa faca dreapta de pe b2?

  • L-am claxonat dupa ce a oprit… cand a si plecat. Era nervos pe mine (sau pe altcineva) dinainte, probabil pentru ca m-a confundat sau ceva. Cand claxonasem deja deschisese usa si gesticula ceva spre mine desi nu am spus absolut nimic despre el, catre el sau legat de rudele lui, chiar daca m-a obligat sa franez destul de aiurea; discutam in masina despre una-alta care nu avea legatura cu nimic din jur.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.