It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cei trei crai … nazad!

Adăugat de Boogyman
Raportează ca șters! 79

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!
Mentionez ca la primul eram pe graba, altfel nu-l ocoleam.

Ce mai caută lumea:
 • daca se misca camionul din fata ta

16 comentarii

 1. La primul, avand in vedere ca e camionul ala oprit aiurea acolo, cum trebuia sa procedeze? Sa se dea jos din masina, sa se uite daca vii tu si apoi sa ocoleasca sa poata intra pe strada?

  • sper ca porti ochelari si ca nu ai de gand sa dai de permis…EVER!

   PS: Ochelarii sunt pentru siguranta ta, permisul pentru siguranta noastra!

  • Trebuia sa se asigure ca nu vine nimeni si dupa aia sa depaseasca obstacolul. Si dupa ce a vazut ca vine autorul a schitat ceva sa se dea pe margine sau sa dea inapoi? Nu. A zis lasa ca ma ocoleste fraierul. Ce daca sunt pe banda lui ?

  • Nu. Procedura ca la carte spune ca daca nu vezi in fata te bagi ca supozitorul…nu inainte de a face o cruce larga si spunand „Da Doamne sa nu vina nimeni!”. Sper ca n-ai permis si nici intentia sa ai vreodata.

 2. Camionul era o masina de spalat si se oprise ca sa ma lase pe mine sa trec…deci nu-i lua apararea Loganului…plus ca daca nu te poti asigura sa depasesti NU depasesti

  • Eu iti zic ca exagerezi foarte tare, in camion nu era nimeni la volan, deci cum s-a oprit sa te lase pe tine sa treci? Stia ca vii? :)) Si dupa tine ala trebuia sa ramana acolo pana se misca camionul? :)) nu stiu de unde le scoateti unii, nu stiu…

  • „Eu iti zic ca exagerezi foarte tare, in camion nu era nimeni la volan, deci cum s-a oprit sa te lase pe tine sa treci? Stia ca vii? :)) Si dupa tine ala trebuia sa ramana acolo pana se misca camionul? :)) nu stiu de unde le scoateti unii, nu stiu…”

   Se vede la inceput cum s-a oprit camionul, ti se pare ca s-a „evaporat” soferul ? :)))

  • Am dat si pe 1080p si tot nu-l vad pe sofer, efectul ala ca si cum camionul franeaza am presupus ca e de la camera, daca asa este, mia culpa.

  • Adrian, masinile de curatat au volanul pe dreapta. E foarte indicat sa te duci sa te culci. Nu exista scuza in cazul de fata.

  • alexnbc…asa cum a mentionat si Ciupa masinile de curatat au volan pe dreapta

 3. La ultimul vad ca se mai pregatea unul sa intre 🙂
  +

  • Da..cel cu Tico…initial cel cu Chevrolet-ul vroia sa ma ocoleasca prin stanga dar nu am vrut sa-l las…acolo s-a introdus sensul unic de cateva luni

 4. Ala de la sfarsit cu Chevroletul are precizia unei dare de pisu , la mersul cu spatele 🙂

  • Da este un as al volanului…iti dai seama ce se intampla daca ma ambitionam la tanti cu Polo…nu cred ca putea sa dea deloc cu spatele pe acolo

 5. +
  Nu sufar jmecherii care o iau pe sens interzis ca sa scurteze 200 m si nici cei care depasesc si intra pe contrasens la plesneala.

 6. @Boogyman 1:06 Dupa cum stau opriti/stationati unii acolo pe stanga, pare a fi un obicei destul de popular circulatul „pe invers” in zona.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!