It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trei faze, batuti in cap

Adăugat de Liciu
Raportează ca șters! 93

ATENTIE! Limbaj necontrolat!

11 comentarii

 1. Cătă Gărdă

  Eu nu inteleg o chestie… De ce dracu, cand dai cu spatele, ala nu schimba pe pozitii. El oricum vedea pe unde merge, dar pe tine, care mergi cu spatele si te uiti in oglinzi, te omoara lumina aia. Eu cel putin asa procedez, asa cred ca e moral. Seara faina!

 2. @Cătă Gărdă – Stai stai stai…. deci dai cu spatele si cel de pe sensul opus te orbeste in oglinzi? WBHAHAHAHHAHAHA, scuza-ma dar sunt niste aberatii infinit de mari.
  Pana una alta, eu nu il lasam sa treaca din cauza becurilor „rahitice” ce le avea vw.

 3. Nu m-a deranjat foarte tare. Acu’ poate ca sunt si eu obisnuit ca becurile astea ce bat oriunde numai nu pe drum nu :))

 4. @verdenpom – Da, pătrățel, chiar așa este. Când te uiți în oglinzi te orbesc farurile din față pentru că e contrastul prea mare, în oglindă e întuneric. Capisci?

 5. @Liciu 1:25 Exact asa fac unii. Coboara toata Frunzisului pe B2, in dulcele B2 lover style, iar ajunsi jos se trezesc brusc ca de fapt ei vor pe prima banda si se urca pe tine. Rezultatul e evident.
  +

 6. Ce sa semnalizeze? 😀

 7. +
  Faza a doua e un exemplu foarte bun de anticipare a situatiei din trafic. @Liciu nu e Nostradamus, dar sunt convins ca ceva din atitudinea si pozitionarea celuilalt sofer l-a facut sa-si dea seama ca trebuie sa fie cu ochii pe el ca pe butelie. Exemplu si pentru cei care nu cred ca sunt situatii in care accidentele pot fi evitate daca esti atent si observi ca ceva „nu se potriveste in peisaj”, ca sa zic asa 🙂

 8. @Tibike – Daca tu te uiti non stop in oglinzi cand mergi cu R-ul in spate esti varza… nici macar mama nu se uita non stop in oglinzi cand merge cu spatele iar pe mine unul nu ma deranjeaza farurile celui din fata. Macar ilumineaza si pe marginea masinii sa vad gropoaiele.

 9. Merci Kor si Gelu, ai dreptate! :d

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!