It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

3 „e” prea multe

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 90

Ce-o fi fost în capul lor când au proiectat bucata de autostradă cu 3 benzi pe sens? Noi nu prea ne descurcăm când sunt două benzi, d-apoi trei…

Track: Lost Sky – Vision [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/7RU1l8GtGOc
Free Download / Stream: http://ncs.io/VisionID

13 comentarii

 1. Am postat cu ceva vreme in urma un filmulet asemanator si mi-am luat o gramada de castane in cap 🙂
  https://www.trafictube.ro/legenda/

  plus plus plus

  • Da, l-am văzut. Ce mi-a plăcut mie în clipul tău a fost că nimeni nu a fost agresiv cu respectivul. Nu tu flash-uri, nu tu claxoane.
   Dar vezi tu, acolo ai remarcat că o mașină circulă pe B2 cu B1 liberă. Aici îi cam numeri pe degete pe cei ce circulă pe B1. 🙂

  • Te inseli filmuletul nu e asemanator. Al tau nu arata mai nimic si e plictisitor, am intrat sa vad care comenteaza…

 2. Astept pe aia care iti zic ca esti un pericol public cu „Depasirile” prin dreapta :)))
  ps: plus plus si de la mine!

  • Sincer să fiu, nici mie nu mi se pare normal sau OK să trec pe B1 pe lângă mașini mai lente ce circulă pe B2. În multe țări este ilegal, și pe bună dreptate. La 0:50, spre exemplu, era periculos (și o prostie din punctul meu de vedere) să trec pe B1 în fața Skodei și să depășesc duba prin dreapta.
   În general (nu întotdeauna) lumea se asigură temeinic atunci când schimbă banda către o bandă superioară, dar la revenire nu se mai asigură așa temeinic.
   Doar mi se pare mai civilizat așa decât flash-uri și claxoane, și mai sigur decât să ocup „banda de rachete” cu „doar” 130 pentru a îi depăși…

 3. 0:15: „??? Eu am viteză constantă…”
  Ipoteza 1: Domnul de PH are oareşce probleme doar în curbe, în linie cât de cât dreaptă e racer.
  Ipoteza 2: Domnul de PH a ţinut să afirme cu tărie că „uite bă ce sculă am, dacă vreau te fac mintenaş… da nu vreau bă, că-s zen!”

 4. Am vazut asta si in Germania, Austria, Cehia și nu m-a deranjat așa tare DAR atitudinea lor si comportamentul lor in trafic nu m-au făcut să-mi fac griji asa de mult ca in Romania, la noi nu stii cand vine unul de pe B3 si vrea sa paraseasca autostrada trecand rachetă peste toate benzile :/ Sustin ca multi romani nu au educatia necesara de a circula pe autostrada.

 5. Cosmin, si eu trec pe langa ei pe dreapta si o fac FOARTE aproape de ei. Cei mai multi, dupa ce trec, schimba banda dupa ce trec, dar mai gasesc cate un agresiv, o sa-i salvez sa-i aduc aici. E mult mai comod pe B2 decat pe B1

 6. In unele locuri, limita pe banda 1 este de 80km/h si pe celelalte 2 de 130km/h, nu cumva era la fel si in acest caz?

  • Limita de 80 (sau 100) apare pe bretele de ieșire de pe autostradă, și este foarte bine marcată (și indicatoare și desen pe asfalt). N-am văzut niciodată limită cum spui tu pe vreo bucată liberă de autostradă.

 7. doar pe a2 au bagat limita 80 pe portiunile cu gropi , probabil sa fie acoperiti daca se intampla ceva
  oricum , aia numai autostrada nu mai e , poate doar cernavoda constanta

 8. Fix fix la fel patesc si eu pe aceeasi bucata de A3, nici eu nu-i inteleg… ce are B2-ul ala asa de special cand e autostrada libera pana la orizont?
  Ba chiar la un moment dat mergeam in paralel cu unul cu un Peugeot 407 care era cu toata mecla in telefon, el pe B3 si eu pe B1.

  La faza cu devansatul celor de pe B2 circuland pe B1 si eu stiu ca e perfect legal cata vreme devansarea nu este o manevra care precede o schimbare de banda, in acel caz numindu-se depasire, care fiind efectuata prin dreapta este ilegala.

  La faza cu Skoda si duba asa se procedeaza, daca-i prea in scurt sari pe B3 si revii progresiv spre B1. Altfel ajungi in cazul depasirii ilegale prin dreapta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!