Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

30 de zile / #3

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 33

Continuam, din pacate, cu seria de „30 de zile”. Trist.
Si de azi (30.12.2015) se inaugureaza sistemul „Big Brother”, detalii aici.

Nu vreau sa ma gandesc ce va fi … In aproape fiecare intersectie vor fi semafoare (si in giratorii).
Urmeaza si un clip despre sistem, dar prima oara sa il testam. 🙂

5 comentarii

 1. @DTC Va fi folosit sistemul doar pentru optimizarea traficului sau si pentru amendarea acestor „neincurcatori” care trec pe rosu cu nonsalanta?
  +

  • @GeluCj, cam ca toate „realizarile” administratiei TCimisorene, si asta (Sistemul de Management al Traficului Rutier) are doar rolul de a absorbi (a se intelege „suge”) banii europeni … 🙂 Nimic altceva … astia aici nu’s in stare sa optimizeze doua rahaturi de unde verzi (ca atatea exista) dapa’i tot orasul!

 2. MotanuBob

  Sunt curios ce specimen a dat minus !?

 3. Conform traditiei de anul nou daca vei trece un semafor pe rosu fara sa te prinda militia vei putea trece toate semafoarele pe rosu si nu te va prinde niciodata.
  SI cazul meu cu semafor pe rosu: drumul oradea-beius. S-au pus 20 jdemii’ de semafoare inutile. Normal ca dupa o saptamana in care nu s-a lucrat absolut nimic le-au scos de acolo. Drumul permitea 3 randuri de masini in paralel dar na, dorel nu prea gandeste. Pentru un pod (care nici acum nu este reparat ceva normal adica dupa 2 luni de zile) de 10 metri tu pui semafor automat pe o distanta de 400 de metri in care se poate circula fara nicio problema si pierzi 10-15 minute la un semafor.
  https://www.youtube.com/watch?v=2ISQF2zuQBE

 4. Firu Catalin

  Specimenul de la ultima faza e tampit rau….nu ca ceilalti ar fi mai ok…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.