31. Frontale evitate

Adăugat de autofidel
Raportează ca șters! 199

1. MAI roșu pe roșu.
2. Pietoni ”săritori”.
3. Cu Jeepanul pe contrasens, ia dă-i înapoi.
4. Unul mai șmecher ca altul la semafor.
5. S-au întalnit trei proști.
6. Panamera vrea daună totală.
7. În țara paielor nu contează săgețile de pe jos.

13 comentarii

 1. @autofidel 1:01 Este „teapa depasitorului de coloana” oprita la semafor 🙂

 2. Cat de calm esti…pfuiii
  +

 3. Gata, @autofidel a devenit zeul meu de azi incolo. Se arunca pietoni si masini in fata lui si nu zice nimic. Esti idolul meu. 🙂

 4. Ar fi fost frumos daca te-ai fi pupat cu panamera.

 5. Stai ca m-au preluat bloggerii:
  http://www.dinuzara.com/2014/11/duster-rosu-mai-35052-pericol-in-trafic.html

  @georgyc @mortekay @GeluCJ
  M-am „autoeducat” sa nu ma stresez in trafic si cu timpul mi-a intrat in reflex sa tratez orice faza cu calm si sange rece. Stresul in exces scurteaza viata 😉

 6. Din pacate, la ultima faza in parcarea de la Decathlon, daca te/il loveai, era culpa comuna: el ca a mers pe interzis si primea o amenda si tu ca nu ai acordat prioritate de trecere, indiferent daca ala venea pe interzis (si cred ca de tine era mai rau-permis suspendat). Dar, cu toate acestea, posibil ca politia sa nu se bage, fiindca, din cate stiu eu, daca esti intr-o parcare privata, cum este cea de la Decatlon, nu se considera accident rutier. Posibil sa fie probleme si cu RCA in cazul parcarilor private. E complicata treaba cu accidentele in parcari de genul.

 7. Pai da… Inca din anii 80 sucevenii isi facusera deja o impresie despre soferii botosaneni. Nu s-au schimbat multe, intre timp, vad… 🙂
  +

 8. @Thomas, de asta am zis ca nu sunt sigur si cititind intre timp, apoi avand confirmarea si de la tine….parcarile private, (nu toate bineinteles) sunt considerate drumuri publice (utilitate publica).
  „”Accidentele petrecute in incinta centrelor comerciale nu se supun Codului Rutier daca drumul pe care s-a produs tamponarea nu are utilitate privata. Aceste cazuri sunt solutionate de catre politistii de la sectia unde este arondata zona in care s-a petrecut incidentul rutier.
  Totusi, in cazul parcarilor hipermarketurilor, zona, desi privata, este considerata ca avand utilitate publica. Drept urmare intra sub incidenta Codului Rutier. Un aspect esential il reprezinta semnele de circulatie. Daca acestea lipsesc, nu veti fi sanctionat conform legislatiei rutiere, insa si in aceasta situatie va trebui sa informati politia, pentru a intra in posesia autorizatiei de reparatie. Daca in accident au fost implicate doua autovehicule, pagubele materiale for fi acoperite din asigurarea celui considerat vinovat de producerea evenimentului rutier
  .””

 9. E foarte simplu in cazul parcarilor private: mergi la administratorul parcarii (Decathlon in cazul de fata) si ceri o hartie cum ca la el in parcare se respecta regulile codului rutier. Toti iti vor da, deoarece daca nu se respecta sunt obligati sa afiseze modificarile la FIECARE intrare in respectiva parcare privata (din moment ce intrarea nu e restrictionata cu bariere). Stiu asta din experienta, un coleg a avut 1 tamponare intr-o parcare privata.

 10. @codrut696 Așa este Codruț, eu aveam cedează trecerea și am anticipat că o să avem discuția asta.
  Dupa cum se vede în film, eu nu am intrat ca Bulă, m-am asigurat mai întâi din dreapta pentru că de acolo era cea mai mare (99%) probabilitate de a veni altă mașină, m-a încurcat (sau ajutat) un pic și pietonul pentru că nu am văzut din prima dacă e liber, așa ca am ezitat un pic și apoi când am întors capul în stânga m-am trezit cu Bulă în față și am frânat ușor ptr. că viteza mea era între 0 si 5 km/h.
  Bulă ar fi avut loc prin fața mea ca să-și facă damblaua mai departe, adică nu se poate spune că în prima fază nu i-am cedat trecerea așa cum cerea semnul. Mai departe, vazând că și el a oprit, dar cu labele înfipte în claxon, nu am mai simțit nevoia de ai ceda trecerea, pentru simplul fapt că nesimțiții care merg pe contrasens trebuie să meargă în retur, eventual până la Botoșani.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!