13 comentarii

 1. Slashu Marius

  pararea mea ca intuiau un posibil blocaj si au zis ca nu se merita sa arda benzina degeaba…

 2. Foarte palpitant si interesant. Chiar si educativ.
  Mai pune un replay.

  • Nu mai pun nici un replay că de la atâta învârtit pe linie continuă o să amețească polițiștii.

  • Ai dreptate, i-a murit un ton si e enervant, mai ales pentru „organ”.

 3. Din cate stiam indicatiile agentilor de politie au intaietate in fata semnelor si marcajelor de circulatie. Sau ca sa fie asta valabil trebuiau sa se dea jos din masina, sa-si puna vesta reflectorizanta, sa se puna in mijlocul intersectiei si sa-ti faca semn sa treci? :)) Inteleg ca politia face destule manevre interzise fara semnale luminoase sau acustice, bla bla, dar in unele situatii exageram. In situatia de fata chiar e exagerat. Voiai sa mergi inainte, ti-a facut semn sa treci, de ce te complici? Fix de aia ti-au facut semn, ca sa iti ia permisul. Sunt sigur, da.

  • Ai dreptate Goldby, eu am greșit că nu i-am depășit pe linie continuă și în dreptul semnelor de trecere la nivel cu calea ferată, în schimb ei sunt inocenți că au oprit fără motiv în mijlocul drumului lăsându-mă pe mine cu mașina pe contrasens ca să întoarcă pe linie continuă .

   Evident că am exagerat, asta a fost și ideea, doar exagerând puteam să îi fac conștienți de cât de stupidă e manevra lor, ar fi putut să întoarcă în nenumărate moduri fără să încalce legea și fără să pună în pericol alt participant la trafic, dar ei au ales atât cât i-a dus bibilica. Dacă nu se mișcau aș fi claxonat în continuare, semnele alea făcute din mașina cu geamul închis puteau să însemne orice, pentru mine nu au însemnat nimic care să mă facă să încalc legea în fața lor ca apoi să fiu la discreția lor.
   Nu mai bine să încalce ei legea în fața mea ca eu sa fiu safe și ei material de trafictube?

  • Nu-i scuz, evident, dar in astfel de cazuri nu cred ca are sens sa ne punem sa atragem atentia… Daca ei au oprit acolo si ii vezi ca iti fac semn sa treci, tu alegi sa stai pe contrasens, o idee strasnica!… Ce alegi, sa treci cativa metri cu roata pesta hasura si linie continua sau sa stai cu masina pe contrasens in intersectie? Hmm…

  • Golby, de ce să risc să fiu la discreția lor, polițistul putea să mă oprească după depășire și să zică că gesticula în mașina cu geamul închis în urma discuției avute cu colegul de celulă.

   Acum mai mulți ani am fost oprit în trafic prin județul Tulcea la un filtru, cel din fața mea oprit și el a tras pe dreapta la 30 m de polițist ocupând jumătate din bandă, eu eram în dreptul unui cap de pod și pentru ca nu puteam să ies de pe bandă, l-am depășit pe cel din fața mea pe linie continuă și am oprit în fața mașinii deja oprite unde era loc mult, asta în timp ce polițistul era în mijlocul drumului la 20 m, cu un braț îndreptat orizontal spre locul unde am oprit. Ei bine a vrut sa-mi ia permisul pentru depășire pe linie continuă și i-am zis, nu dvs mi-ați gesticulat și mi-ați și indicat și locul unde să opresc? La care el mi-a zis, trebuia să o lași în mijlocul drumului numai să nu depășești pe linie continuă. M-am rugat de el 20 min ca să mă lase să plec.

   De polițiști capsomani nu ducem lipsă:
   http://www.bacau.net/bacau-dupa-ce-a-intors-cu-masina-politiei-pe-linia-continua-i-a-amendat-pe-soferii-care-l-au-claxonat-video/

 4. nici trafictube nu mai e ce a fost…acu se posteaza toate nimicurile

  • Așa este, nu mai postează nimeni filme adevărate în care să sară sângele și pe lentila de la cameră.

  • tot ce se ridica trebuie sa coboare la un moment dat

 5. Nici cu biciclistul ala nu mi-e jena..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!