It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

35. Aventuri in Iasi – Ep. 1

Adăugat de Artie
Raportează ca șters! 26

Unele dintre fazele intalnite in Iasi.

16 comentarii

 1. megastorm

  Majoritatea sunt uzuale, implicand infrastructura foarte slab gandita (dupa posibilitati). Iasiul are insa mult mai multe comori (de soferi) care ar merita postate :))

  • Mai am ceva in arhiva, am sa mai caut… Asta a fost doar din ultima vizita – in jur de 40 km circulati prin oras. 🙂

  • Cine e Iașiul ăsta de care zici ca are comori?

 2. La min. 2:45 cei care au iesit din dreapta au verde intermitent.

  • N-am stiut… am vazut doar ca nu se mai termina de iesit chiar dupa ce s-a dat verde…

 3. robytza_94@yahoo.com

  La prima faza,dupa ce ai facut giratoriul,de ce nu te bagi tu pe b1 nu inteleg,stai ca un ghimpe in coasta autoutilitarei,devanseazal sau daca nu,treci si spatele lui.Bine…am observat ca moldovenii sunt cam b2 lovers.

  • Ce detectiv bun esti daca ti-ai dat seama de la prima faza ca moldovenii sunt B2 lovers 😀 . Implicit si eu ma numar printre ei, nu ? 😀

  • robytza_94@yahoo.com

   Pai pesemne ca da…nu am obervat asta,ci chiar vad asta,zi de zi,de cand m-am mutat aici.

  • megastorm

   suntem obisnuiti asa pentru ca de obicei prima banda tot timpul se termina brusc in fundul unei masini parcate :))

 4. Majoritatea sunt scheme clasice „de Iași”. Singura chestie pe care o am de comentat, la 3:04 ai călcat marcajul hașurat. Și asta e o practică populară printre conducătorii auto ieșeni (grup care cuprinde toate județele din jur). Călcarea marcajului hașurat se practică mai ales aici, la Hotel Europa și la Gară pe zona liniei de tramvai și în Bucșinescu, în intersecția de la Dionisos. Trebuia să aștepți pe banda aia, iar când aveai marcaj discontinuu să schimbi banda.

 5. Nu m am prins la penultima faza. Te ai bagat peste marcajul ala hasurat si te asteptai sa … ?

  • Eu vroiam sa ma incadrez pe banda 1 pentru dreapta, el are semn de cedeaza. Crezi ca e normal sa blocheze banda 1 ?

  • Artie sigur, el trebuie să cedeze trecerea, dar argumentul tău nu e valid. Te încadrezi pe B1 după. Nu treci peste marcajul ăla hașurat. Punct.

  • Marcajul ala hasurat e facut de niste neni beti care au scapat cu caldarile cu vopsea noaptea pe strada. In loc de marcaj hasurat debilii secolului trebuiau sa bifurce la doua benzi in vederea incadrarii pentru b1/dreapta. In felul asta semnul de „cedeaza trecerea” isi pastra validitatea si sensul pentru cei care vin de pe Arcu.
   Marcajul ala hasurat e imposibil sa nu-l calci la orice ora din zi, fie zi lucratoare fie weekend, oricind intre 7 dimineata si 9 seara.

  • Mituc: Asta e si parerea mea, dar cum spun si colegii nostri, din punct de vedere legal, am gresit. Imagineaza-ti ce figura de prost as face daca as sta in coada pana as ajunge la linia discontinua… dar, repet, legal asa ar trebui.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!