It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

36. Aventuri in Iasi ep. 2 minus 2 (ani) – Iasi traffic

Adăugat de Artie
Raportează ca șters! 23

Faze din traficul din Iasi (2017).
Muzica: „Lumian – You”.

6 comentarii

 1. Dupa cum se vede – un oras plin de cunoscatori in trafic, care mai de care stie el mai bine.

 2. Îmi sunt atât de familiare fazele surprinse de tine…
  Din păcate, cam ăsta e nivelul în Iași. Și nu se oprește aici.
  +

 3. robytza_94@yahoo.com

  1:10 exact ce ziceam intr-un video precedent ca sunteti rai…da mureai daca il lasai sa se bage?! Asa si in Bacaul asta,pana iesi din parcare sa te lase cineva,trebuie sa stai sa treaca coloana de 30 de masini,ca sa poti iesi.

  • Asta se intampla din cauza „jmekerilor” care „fac” o coloana de „fraieri” prin stanga sau prin dreapta – depinde de caz. E normal sa ti se aplece de asteptat in timp ce altii trec pe langa tine si atunci nu mai lasi pe nici unul sa se mai bage. Acum ca mi-ai atras atentia asupra fazei, chiar imi pare rau ca nu l-am lasat, chiar daca s-a cam bagat cu japca pe juma’ de banda, dar a fost civilizat si a si semnalizat… 🙁

 4. Artie 0.20, 0:35, 0:38 si 0:53 Baietii aia se pare ca n-au stiu decat o singura regula: nu exista nicio regula. O ard si prin dreapta peste marcaje si prin stanga pe sens opus, nu mai conteaza nimic, doar sa ajunga putin mai in fata. 1:54, 3:02 Printre altele ar fi nevoie si la noi de introducerea unor sisteme automate de detectare a trecerilor pe rosu la semafor, care sa-i lase pe nesimtitii astia cel putin o vreme pe bara.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!