It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

37. Aventuri in Iasi ep.3

Adăugat de Artie
Raportează ca șters! 36

Cateva faze de prin Iasi.

Contine si o mare gafa pe care era s-o fac…

Piesa audio: Lumian-You

10 comentarii

 1. Pana la urma dubla continua ai călcat-o și tu..
  Dacă ar mai sta politia în zona aia uneori, ar lua zeci de permise la ce viteze au pe acolo..
  Acolo și pe Splaiul din Tudor spre București.. Piste de raliu..
  Drumuri bune!

 2. Cine sa mai respecte ceva in Iasi?
  Faci o cruce mare de cate ori pleci de acasa, sfintesti masina de 3 ori/an si da-i inainte sperand sa nu te omoare cineva nici azi. Asta e traficul din Capitala Moldovei

 3. Ok, doar sa stii ca la prima faza nu prea ai dreptate. Avind in vedere situatia din trafic ar fi fost normal sa abordezi situatia altfel. Plus ca stiind ca iesi la prima ai avut suficient timp sa te incadrezi in spatele lui.

  La faza a doua – sint foarte multi pietoni meseriasi care vin din spatele masinii si-ti pasesc in fata unde tu ai stilpul. Cind vor lua si ei parbriz vor intelege. Au fost multi idioti care au mierlit-o definitiv pasind astfel pe trecerea de pietoni venind din spatele unui autobuz sau camion. Insa cind a ajuns in raza vizuala tu inca mergeai :), probabil atent la duduia care statea aiurea in capul trecerii si admira traficul. Ei, bine ca nu s-a intimplat nimic.

 4. AragazCuBuleDeAer

  Daca va loveati in intersectie, erai 100% vinovat, el putea sa intre direct in banda 2 pentru ca avea „obstacol” in fata, banda 1 fiind blocata, aici practic tu te sui pe el (neasigurare la schimbarea directiei de mers), simplu. Ca fapt divers , skoda putea sa mearga si inainte, fa abstractie de semnal, putea sa-l actioneze involuntar, tu schimbi banda…e foarte simplu .

  • Eu zic ca situatia e discutabila… Skoda era iesita din sens si nu e vina mea ca B1 era ocupata, de asta consider ca trebuia sa-mi acorde prioritate.

  • AragazCuBuleDeAer

   Regulamentul(legea) nu poate fi discutabil, pentru ca atunci fiecare ar face ce vrea, abordezi incorect situatia considerand ca fiecare ar trebui sa se incadreze pe banda pe care era in giratoriu, dpdvd legal tu intri pe banda lui(in giratoriu)…este lege nu rocket science. De la 0;24 tu deja te incadrezi peste el.

  • Spun ca situatia este discutabila deoarece, daca se intampla o atingere la 0:27 eram vinovat 100%, privind insa la 0:50 se observa cum trece de linia ce desparte benzile 1 si 2, care, intamplator, este continua pana la trecerea de pietoni. Stiu ca nu avea ce face in situatia asta pentru ca un idi.. scuze, o alta masina blocheaza B1 si e putin spatiu de manevra, dar nu se poate spune ca skoda are prioritate de la inceputul fazei pana la terminarea ei. Faza este discutabila in raport de derularea ei pe cativa metri.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!