Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

#39 – O fapta buna

Adăugat de Marius
Raportează ca șters! 89

Povestea pe scurt:
O doamna cu BMW si cu un copil in masina (in scaun, regulamentar) se blocheaza in intersectie (una foarte aglomerata). Dupa cum se poate vedea, trec minute bune fara ca cineva sa se deranjeze macar sa intrebe ce a patit sau daca o poate ajuta cumva (oare cat o fi stat inainte sa o prind eu pe camera?).
Ma decid sa trag masina pe trecere, unde nu incomodam prea rau pe cei din spate, ca s-o ajut. Singurii care s-au oprit sa o mai intrebe au fost cei cu Ford-ul, dar au trecut mai departe (i-am vazut acasa, la reluare).

Toata stima cetateanului care a venit sa ma ajute s-o imping. Multa „sanatate” celor care vedeau ca impingem o masina si nu opreau sa ne lase sa trecem sau sa ne ajute.

P.S. Ceva mai in fata, doamna a reusit intr-un final sa porneasca si sa-si continue drumul. Sper ca a ajuns acasa fara probleme.

10 comentarii

 1. Mai rar asa ceva.

 2. #Multa „sanatate” celor care vedeau ca impingem o masina si nu opreau sa ne lase sa trecem.

  Eu nu sanatate le doresc, ci sa ajunga in aceeasi situatie dar sa nu fie unul ca tine care sa ii ajute; sa fie singuri in masina; sa fie raciti, sa le curga nasul, sa le lacrimeze ochii si sa fie rece afara :). Dupa o experienta de genul asta s-ar schimba in bine ;).

 3. Ce-or fi zis: „uite o piti cu BMW cum s-o oprit in mijlocu’ drumului, !”

  + pentru tine.

  P.S.: Pentru cei care o sa zica, pentru ca o sa zica cineva cel putin in gand, daca nu si aici, ca ai oprit doar ca aveai camera si nu ai fi facut la fel fara am 2 lucruri de zis:
  – de unde stiti?
  – daca o camera e destul sa civilizezi o persoana, eu pornesc o initiativa legislativa sa fie obligatorie 🙂

 4. ungadrian

  am facut ,stiu cu este …ideea este cu sau fara camera …ajutati si voi …e vorba de 5 min +pt video

 5. E neplacut sa-ti „intepeneasca” masina pe drum si sa fii impins ca sa pornesti sau sa o scoti pe dreapta si cu-atat mai mult daca se-ntampla in mijlocul unei intersectii intens circulate si aglomerate.
  Frumos din partea voastra si + pentru gest!

 6. ++ Bravo !

 7. Pai… +. Gest normal. Mai ales ca ai ajutat si la eliberarea intersectiei. Sper ca nu te-a injurat nimeni din spate ca ai oprit unde ai oprit fara sa vada sau sa stie de ai facut-o 🙂

  Cad despre necazul doamnei… cam stiu ce a simtit. Am avut odata ceva probleme cu „timoneria”, cand reuseam doar aleatoriu sa intru in viteza intai, pornind de pe loc. Pur si simplu maneta scapa si intra in viteza a 3-a, desi pozitia la mana era corecta. Idem a doua cu a patra. O zi intreaga m-am chinuit, pana sa o duc in service. Iar intr-o intersectie a trebuit sa incerc sa plec de pe loc cu a treia. Masina mea e usoara, motorizarea e supla, si, la limita, am reusit. Dar cu o masina mai grea, cu probleme similare, e imposibil. Dar ma mir putin ca doamna nu a incecat sa coboare din masina si sa cera ajutor, macar ca sa elibereze intersectia.

  Chiar asa, ce probleme crezi ca avea? Bateria? Sau.

  • Cred ca problemele erau pe partea de computer de bord… La un moment dat in video se vede ca a reusit s-o miste un pic… Era automata, combustibil avea (atat am apucat sa vad cand m-am dus langa ea).

   Chestia ciudata e ca mai in fata a pornit. Se vede si in video ca un pic a reusit s-o miste (pana sa ma duc la ea). Chiar nu stiu…

 8. FrozenMan

  As dorii sa stiu motivul stergerii comentariului meu!Nu cred ca am jignit,denigrat sau mai stiu eu ce,chiar doresc motivul,sa vad ce capabili se ocupa de lucrurile astea pe aici!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.