It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

40. Aventuri in Iasi ep. 6

Adăugat de Artie
Raportează ca șters! 28

Inca un episod filmat in traficul iesean.

Music: Dropouts – Unity (feat. Aloma Steele)

Filmat cu F900LHD

5 comentarii

 1. Asta nu-i nimic, sa vezi cum merg doar drept in Podu Ros, ca pe camp. Si iar nu inteleg de ce unii oameni merg noaptea pe acostament! Ala cu flash-urile trebuia sa faca spume pana nu mai putea.

  • Noaptea pe acostament ai sanse maxime sa faci cunostinta cu biciclisti, pietoni, carute nesemnalizate sau alte nenorociri…

  • Ultima data cand am venit in tara cu masina, deh, volan pe dreapta, am decis ca e bine sa nu circul pe acostament, cea mai proasta alegere pe care puteam sa o fac. Pe distanta de circa 3 4 kilometri am dat de cel putin doi care m-au depasit pe linie continua si au inceput cu frane in „bot”, nu mai zic de alti 10 15 care merg pe stilul flash clacson. O sa zica lumea, bine ma, suni la Politie sau chiar ii si filmezi, ca sa ce?
   Dupa 3000 de kilometri asta mai lipsea, sa-mi bag capul cu toti idiotii, din pacate unii nu pot mai mult de atat, pacat.

 2. Artie 0:17 Probabil a vazut marcajul de pe drum in oglinda pentru c-a venit foarte decis s-o taie-n direct in stanga. Nu e duba, e microbuz 🙂
  2:20 Dap, pentru idiotii astia e foarte bun un parapet de beton. Cel putin pe ala n-au cum sa-l incalece.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!