45. Aventuri in Iasi ep. 9

Adăugat de Artie
Raportează ca șters! 28

Aventuri in traficul din Iasi ep. 9

Audio: Dropouts – Unity (feat. Aloma Steele).
Filmat cu Viofo a119 v2 si F900LHD.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/45-aventuri-iasi-9/

1 comentariu

 1. La 0:30 – Dreapta de pe banda de stinga acolo e foarte obisnuit. Uneori e de inteles pentru ca cei care vin de pe Arcu nu sint lasati sa se incadreze, alteori e doar manelism cronic.
  La 0:45 – Pietonii aia traverseaza neregulamentar. Aia de la 0:55 – nu.
  La 1:05 – asta se intimpla cind drumul are maimulte benzi pe sens dar unii idioti se incapatineaza sa-i inghesuie pe cei de pe o banda care se termina in ziduri si trotuare. Legea spune clar ca trebuie folosita banda inferioara numerit atunci cind conditiile de trafic o permit. In conditiile alea un om normal ar fi facut loc. Desigur, alti oameni normali ar fi marcat altfel acolo. Dar la noi sint mai putini oamenii normali. hmm… si tu te-ai infipt in ei. Ca sa ce? Deci nu.
  La 1:20 – ala nu are sa depaseasca altfel. Un pic de ajutor din partea celor de pe sensul opus nu strica.
  La 1:40 – daca aia nu parcau ca niste bo$$-i atunci se ajungea la situatia de la 2:15. Sper ca pe instructorul ala sa-l muste propriu-i ciine, dupa ce i se pisa-n pat, pe perna.
  La 2:30 – a oprit pe acostament, perfect regulamentar. Nu uita ca ala e autobuz, nu se poate opri asa din scurt ca un turism. Ce-i drept a planificat cam din scurt oprirea, dar e totusi regulamentara.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!