It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

45 de secunde interesante la cluj !!!

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 69

cum se face incadrea pe banda in vederea schimbari directiei la dreapta !!!!!am lasat clipul mai lung ca sa se vada si masina politiei dar care este ignorata de cei doi soferi care schimba benzile dupa bunul plac fara sa tina seama de ceilalti participanti la trafic si la faptul ca puneau in pericol pe ceilalti participanti la trafic !!!!

Ce mai caută lumea:
 • 45 de secunde

8 comentarii

 1. spartacus

  Cel cu Audi are carnetul de la Pitesti probabil…
  +

 2. Moise Denisa

  cata inconstienta:(

 3. Ultimul aiurea de tot 🙁 Nu stiu ce-i determina pe unii sa circule acolo pana in ultima clipa numai pe B2 (transformata temporar in B3 intre 0:32-0:40) ca apoi sa-ti taie fata asa din scurt.
  + de data asta

 4. Ruhestand

  precizez ca aici ti-am dat + ca sa stii ca nu am nimic cu tine 🙂

 5. Ultimul e plecat rau de acasa 🙂 Daca era in Rusia, era facut muci de un altul in pozitia ta.
  +

 6. Adrian Ciobotaru

  Cu primul nu am nici o problmea, pentru ca a respectat cei 25 metri legali… chiar il felicit pentru ca nu -sa bagat cat timp inca era pe linia continua (care nu pricep ce cauta acolo, intr-o zona in care ar trebui sa ai libertatea de a te misca intre benzi, pentru a te incadra din timp in dreapta)… al doilea e nu doar nesimtit, ci pericol public…

 7. @Adrian Ciobotaru – aia 25 de metri legali ai tai sunt de fapt 50 🙂

  Art. 107 – (1) La intersecţiile prevăzute cu indicatoare şi/sau cu marcaje pentru semnalizarea direcţiei de mers, conducătorii de vehicule trebuie să se încadreze pe benzile corespunzătoare direcţiei de mers voite, cu cel puţin 50 m înainte de intersecţie şi sunt obligaţi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor.
  (2) La intersecţiile fără marcaje de delimitarea benzilor, conducătorii vehiculelor ocupă în mers, cu cel puţin 50 m înainte de intersecţie, următoarele poziţii:
  a) rândul de lângă bordură sau acostament, cei care vor să schimbe direcţia de mers spre dreapta;

  Asadar, nu, nici primul n-a procedat legal. dar cel putin avea mai mult timp si spatiu, chiar daca manevra a fost riscanta.

 8. @Adrian Ciobotaru Chiar si primul cred ca se putea incadra lejer in spatele lui @mac15ydd pentru a vira apoi la dreapta, insa probabil n-a vrut asta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!