Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

58B, reconditionare asfalt/bullsh*t.

Adăugat de AugustinTM
Raportează ca șters! 29

Recomand 1080p, desi tot cu papucu` e filmat.

CUM se reconditioneaza sau se ingrijeste un asfalt. Torni piatra pe caldura mare, care bineinteles se baga in asfaltul incins, dar DOAR daca se si batatoreste, lucru uitat, cel putin cu 2 zile in urma ( Joi ), la fel era. Ma gandeam ca in ziua in care m-am intors ( Sambata ) sa-l gasesc batatorit. Dar de unde atata bucurie ? Da, am cateva puncte pe masina, datorita tir-urilor care aruncau cu piatra in masinile care circulau pe sens opus.

Bineinteles, video recomandat cu sunet, pentru a se auzii ploaia pietrelor pe sub masina. Colegu`, care a trecut in spatele meu, are o gaura in aripa k-lumea, nu ca la mine sarita doar vopseaua/lacul. Aia e, mergem la vopsit.

Ce mai caută lumea:
  • reconditionare asfalt

6 comentarii

  1. @M.Mihai(facebook): Asa e, eu am patit de multe ori ( nu aici ), in alte parti, din cauza pietrelor, cand am schimbat discurile erau numai gauri prin ele, iar placutele mancate NEuniform. Lucru` facut de mantuiala 🙂 doar sa fie.

  2. Care drumuri? La bunicamea cica au asfaltat drumul complet, asfalt complet inseamna raschetat tot asfaltul si treburi grele, cand colo tot ce au facut au fost sa plombeze fostele plombe scuipate.

    • Da, asa e din pacate pe multe sectoare de drum. In acest video ma refer la faptul ca acea piatra trebuia batatorita right ? Aici asa au lasat-o, sau cel putin cand m-am intors tot asa a fost, rezultand sarire de lac/vopsea pe n/a masini.

    • Trebuia, bine spus. Piatra respectiva nu are ce batatori la ea, trebuie ca asfaltul sa fie incins si apoi sa vina cu „dindilaul” sa o preseze, altfel daca asfaltul e rece o va sfarma.

  3. Acela este macadam nu asfalt. Diferenta e ca la macadam se adauga strat de bitum si strat de piatra concasata separat, pe cand la asfalt cele doua sunt deja mixate cand se face asternerea pe drum.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.