It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

A dat cu spatele peste mine – o doamna priceputa

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 29

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!🙏 Instagram: intamplari_din_trafic

1. Un grabit care depaseste pe linie continua pentru ca 1 minut mai tarziu la semafor sa fim unul langa altul.
2. O doamna care nu stie sa se uite in oglinzi si in spate cand da cu spatele. Am scos ceva injuraturi fara sa ma repet dupa faza asta.
3. Un alt grabit cu BMW (apropo, la astea noi au inceput sa scoata din ledurile de la stopuri? asta semnaliza). Incearca sa faca slalom dar nu-i iese si sta foarte aproape de cel din fata.
4. Un nesimtit cu BMW E90 se arunca pe b2 in fata mea desi veneam cu ~100km/h si el nu avea nici 60, fara sa se asigure, fara semnal, stopurile varza. Evident ca nici nu s-a grabit..
5. Un fentaci care are obligatoriu dreapta si alege sa iasa pe interzis, am fost la un pas sa ne pupam. El era foarte relaxat..

4 comentarii

  1. Legat de BMW-ul de la 1.21, e posibil ca in momentul in care s-a uitat in oglinda tu sa fi fost tot pe B1? Mi se pare ca vii si tu de pe B1, fiind noapte nu a apreciat bine viteza ta si -a bagat. Asta presupunand ca s-a uitat totusi in oglinda la un moment dat si trecand peste lipsa semnalului (ca asta e problema generala si cunoscuta la BMW, nu au nicio vina soferii).

    • Posibil. Intr-adevar, am venit de pe b1, dar putea macar sa urce la 70+km/h, sa ma faca sa franez mai putin, daca tot n-a semnalizat si sa zicem ca s-ar fi asigurat inainte sa ma vada pe b2..

  2. Titlu cu click bait? Cand zici ca a dat peste tine inseamna ca a fost contact intre voi, ceea ce nu a fost. La faza cu BMW-ul E90 sunt 90% convins ca ai tras de volan fara semnalizare sau semnalizare scurta, asa-i?

    • Esti troll? Cum ai concluzionat ca nu am dat semnal? Mai nou cand te asiguri, iei decizia daca te muti pe b2 in functie de „daca sau cat timp a semnalizat cel din spate”? Penibil..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!