Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

A doua a scapat …

Adăugat de Mwork72
Raportează ca șters! 75
Ce mai caută lumea:
 • mwork72

7 comentarii

 1. Poate n-au reusit sa o prinda din cauza celei dintai? N-au prins un cadru viteza + numar; oricum aveau deja clienti asa ca nu s-au mai obosit.

  • Ionut1984

   Nu aveau cum sa-l prinda pe al 2-lea. Un prieten a patit asa 🙂 clasicul flic-flac romanesc printre masini, el 110-120 pe bulevard 🙂 cand politistul i-a facut poza a prins taximetristul din fata lui cu 90. I-a dat drumul.

 2. Stiai ca-s acolo?

 3. de obicei primul si-o ia in freza..era o filmare (omologata) pe autostrada in care-l prindeau pe unul cu vreo 150km/h si in momentul ala a fost depasit de un alt autovehicul…cum era deja in vizor primul, pentru ala care mergea mai repede nu aveau inregistrata viteza si nu l-au oprit.

 4. discriminare a la politia romana

  • nu e vorba de discriminare…e vorba de capacitatea aparatului de a capta sau nu viteza fiecarui autovehicul. fara inregistrare nu se poate face nimic. degeaba am eu 200km/h si-l prinde pe unul cu 100km/h in fata mea…pentru a ma putea acuza trebuie sa scrie undeva viteza mea…nu se poate sa ma sanctioneze raportat la viteza altcuiva…asta e legea

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.