A ramas fara permis? 🤨

Adăugat de BimMar
Raportează ca șters! 38

6 comentarii

  1. E o intrebare legata de ce a facut politistul pentru ca esti 100% convins la ce contraventie l-a incadrat… sau esti curios daca exista ceva in legislatie care s-ai sanctioneze manevra cu suspendarea permisului.

  2. Nu… poate daca avea multe puncte dinainte 😆

    • infractoru’ – in cel mai bun caz lipsesc niste ghilimele, in cel mai rau caz nu prea mai exista diferenta intre termenul de contravenient si infractor… dar ma rog, cine are timp sa se complice… toti „e” penali azi.

  3. Teoretic, dat fiind ca semaforul pentru stanga era pe rosu cand gigel a facut stanga, se inacdreaza la doua contraventii, prima ca nu a respectat marcajele si a virat stanga de pe banda deducata pentru inainte, chestie pentru care nu se ia permisul, dar a si trecut pe rosu ca sa faca stanga, chestie pentru care se ia permisul. Nu-mi dau insa seama daca a facut stanga cat semaforul dedicat era inca pe rosu, dar tind sa cred ca asa a fost, dat fiind faptul ca cei care pleaca pe verde la semafor trec pe langa Scenicul deja oprit in spatele masinii de politie…

    • Am facut fix aceeasi manevra, daca esti din Buc, in giratoriu la Universitate. Am intrat in giratoriu pe verde-inainte si mi-am „amintit” ca trebuia sa fac stanga ( stanga ce avea semafor pt rosu ) . M-a luat echipaju, tot teoretic, amenda era de 870 lei cu permisu in buzunar; politistu avea 25 ani si am vazut shaorme mai grase ca el , motiv pt care am si scapat cu avertisment. Nici eu n-am inteles cum de nu s-a lasat cu amenintare de permis suspendat, ori a gresit el ori ne scapa ceva.

  4. Cf codului rutier ar trebui sa fie pieton: depasirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea rosie a semaforului constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a ll-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!