Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

A trecut pe rosu

Adăugat de Alexandru
Raportează ca șters! 8

O biciclista cade si se ridica cam greu de jos din diverse motive, iar o masina in Campina intr-o duminica dimineata ploioasa si linistita trece pe rosu!

9 comentarii

 1. De ce nu ai oprit să întrebi măcar dacă e totul ok, sau dacă are nevoie de ajutor?

  • Alexandru

   Salut, am incetinit si pana sa opresc s-a ridicat de tot si a plecat! Altfel te asigur ca opream! Cu respect!

  • Mulțumesc pentru răspuns și mă bucur că ai fi oprit în caz de nevoie! E incredibil câți „oameni” merg pur și simplu mai departe fără să-i intereseze…

  • Alexandru

   Salut, chiar de curand am oprit in urmatoarea localitate la un barbat cazut in sant (mi se pare ca nu aveam camera atunci). Era consumator si facea convulsii cu fata jos in sant cu apa…putea sa moara acolo. Imediat m-am oprit, l-am scos de acolo si l-am asezat in pozitia laterala ca in caz de varsa sa nu se inece cu voma si am examinat ranile suferite apoi am sunat la 112.

 2. Din propria-mi experiență, îmi permit un sfat: când mai depășești bicicliști, încearcă să o faci trecând pe banda cealaltă. Sunt imprevizibili și pot foarte ușor să vireze fără să se asigure sau să se încline și să cadă în lateral (cu bicicletă cu tot) spre tine.

  • Alexandru

   Da, legea spune sa menti o distanta de 1.5m in depasire dar uneori nu ai ocazia asta cand vine din sens opus alta masina. Multumesc de sfat. De obicei tin o distanta suficienta. Sunt sofer profesionist!

  • @Alexandru domnu’ profesionist, mai cititi putin legile cu privire la depasirea unui biciclist. S-au mai schimbat lucrurile 😉

 3. Domnu’ Alex (alexnbc), la fel ca mine, n-ați putut să vă abțineți? 😉
  Eu m-am lămurit: scărpinatul în exces, ustură, dar na, dacă prima-i plăcerea…

  Doar mie îmi lasă impresia că cei care draft-uiesc legile (“hai să ne facem că muncim!”) râd de cei care le verifică și corectează iar aceștia din urmă de cei care le aprobă?
  Legea a fost “deplasată” și înainte (cum se poate dovedi prin măsurare că distanța a fost exact 1,5m în momentul depășirii?) dar și acum cu jumătatea…vieții, nu-i tot cam pe-acolo?
  Nu spun să conducem așa cum mulți o fac, adică “după ureche”, ci să respectăm legea (teoria) adaptând-o la realitatea (practica) străzii.
  Cât privește profesionalismul, mie nu mi-e rușine să recunosc că am învățat câteva chestii foarte tari de la niște începători, fie ei posesori doar de “B”.
  Drumuri bune să avem!

  • Eh uite ca daca toti n-am abtine, altii n-ar mai afla nimic, nu? :))
   Revenind la lege mi se pare ca au venit cu modificari utile, din fizica mai stim ca un corp mic tot timpul v-a fi tras de un corp mare daca distanta e mica si viteza e mare, atunci 1.5 m pentru un tir era prea putin. N-as zice ca modificarile recente nu aduc nici un beneficiu. Drumuri bune!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.