It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

A vrut să mă împingă în parapet, circula HAOTIC !

Adăugat de cipdmail
Raportează ca șters! 12

Circulam regulamentar pe portiunea respectiva de drum !

23 comentarii

 1. Atât de regulamentar de treceau toți de tine prin dreapta.
  Oricum, asta nu-i scuză manevra.

 2. Tentativă de omor pentru Kia dacă poţi dovedi că asta a fost intenţia lui.
  Dar să ştii că banda 1 nu e cea de lângă ax, deci nu circulai regulamentar.

 3. Daca am avea autostrazi precum cele din Germania, ar creste nr. mortilor in accidente auto… am mai condus si in strainatate, dar cei mai prosti soferi sunt tot românii, incontestabil!

  • Italia, Israel, orice tara araba in care am condus… doar cateva exemple de tari in care se conduce mai prost ca in Romania.

  • „am mai condus in strainatate” Ai fost pana la Ruse ca sa mananci o ciorba?

 4. Cel cu Kia este iresponsabil, dar tu ar trebui să mai citești codul rutier ca să vezi cum se circulă „regulamentar”. Ce căutai pe banda a doua dacă banda întâi era liberă?? În Germania îți iei amendă pentru așa ceva…

 5. Am senzatia ca si cel cu Ford-ul te-a depait tot pe dreapta… Vezi sa nu se rastoarne soseaua cu tine daca mergi pe b1. Grija mare!

 6. Nu te-a impins in parapet, ti-a dat o lectie pe care se pare ca nu ai inteles-o.
  In Romania se circula pa dreapta nu ca un Anglia

 7. Nu a vrut sa nimic si nu circula haotic, e doar prost si nu stie sa foloseasca oglinzile.

  Pe de alta parte tu mergi pe B2 cand B1 pare libera… iar pe de alta (alta) parte, de unde va dati seama toti din 20 de secunde de clip fara sunet ca „treceau toti pe dreapta de el” sau ca nu a vrut sa treaca inapoi pe B1 dupa o depasire si nu a putut ca grabitul din spate nu are rabdare?

  Oare si aici (prima faza> eu eram de vina ca mergeam pe B2?

  • Din păcate, mulți din noi avem doar vina că trăim în România, unde toți se cred deștepți și vor să ne dea lecții. (prima fază)

 8. Pe portiunea respectiva de drum e 90km/h … atat aveam.

  • Nu conteaza viteza ta. Conteaza ca vor fi intotdeauna altii care vor avea viteza mai mare ca tine si ar fi frumos (ca sa nu vorbesc de legalitate) si mai sigur pentru tine daca ai circula pe prima banda.

 9. Despre asta vorbim … despre legalitate, despre gestul facut.

  • Am inteles chestia asta, a fost stabilit si in comentarii, nu cred ca exista cineva normal la cap care sa sustina faptul ca omul nu este cretin si poti sa il tragi la raspundere pentru fapta sa.
   Discutam offtopic: nu mai sta pe banda a 2-a 🙂

  • Art. 41
   (1) Vehiculele şi animalele, atunci când circulă pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, în sensul de circulaţie, cât mai aproape de marginea părţii carosabile, cu respectarea semnificaţiei semnalizării rutiere şi a regulilor de circulaţie.

   Chiar legal nu circulai.
   In Germania vorba lui Niels luai amenda, în România pățești asa… Dar și el manca amenda, pentru depășire pe dreapta…
   Sa nu se înțeleagă ca sunt de acord cu el, dar nici nu sunt de acord sa dormim pe B2 când B1 e libera

  • @Suhaib

   Depasirea pe partea dreapta este intr-adevar interzisa. Acolo au fost doua manevre. 1. devansarea pe banda 1 si 2. schimbarea benzii de circulatie. Ambele legale dar cea din urma facuta fara a se asigura corespunzator sau poate doar nu a fost atent ca paraseste banda de circulatie si oricum, trebuia sa ramana pe banda 1 conform legislatiei.

 10. ionescu.catalin7

  Autorul este posesor de rovigneta pt banda 2 deci e suveran

 11. sunt atat de multi care merg pe banda doi, daca le dai flash se basica. Cred ca acum inteleg de ce, sunt atat de prosti incat ei cred ca merg regulamentar.

  • Gestul facut ti se pare regulamentar nu? In conditiile in care toti mergeam pe banda 2 pt ca banda 1 era rupta pe alocuri iar portiunea de drum avea 90km/h iar ei au trecut cu mult mai mult

  • cipdmail am impresia că nu prea înțelegi
   1. tu ai greșit
   – ai circulat neregulamentar. Trebuie să folosești b1 când este posibil. Dacă el a putut să te depășească pe dreapta înseamnă că și tu puteai să circulri pe b1 pe acea porțiune.

   2. greșeala ta l-a iritat
   – pe bună dreptate

   3. a fost felul lui de a încerca să îți arate că ar trebui să foloseși b1 când nu depășești
   – unul nu prea ortodox

   4. nu ești TU cel care trebuie să ia măsuri cu privire la viteza lui de deplasare
   – singura ta preocupare cu privire la respectatul legii este să fii sigur că tu o respecți. Singura ta acțiune împotriva celor care nu respecta legea este să faci plângere la pooliție.

  • cipdmail ce a facut ala nu e ok, insa eu m-am referit strict la descrierea ta „Circulam regulamentar pe portiunea respectiva de drum !”. Nu, nu circulai regulamentar, iar daca tu crezi ca o faceai asta este o mare problema.

  • T.C.: Re. 3: nici legal, nici inteligent, nici sănătos. Dacă îl atingea era „Miorița reloaded” cu posibilitatea să nu fie doar tentativă.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!