Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Autostrada Saliste-Cunta vazuta din aer

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 53

Aceasta este o postare putin altfel: autostrada Sibiu-Orastie, tronsonul Saliste-Cunta. Putem vedea lipsa oamenilor, a utilajelor, a materialelor, dar mai presus de toate cred ca este lipsa interesului 🙁 . Daca acum cand este vreme buna nu se lucreaza, cand credeti ca o sa circulam din nou pe portiunea respectiva de autostrada?

Ce mai caută lumea:
 • cand se da drumul la a1 la Cunta- Deva?
 • trafic saliste cunta

16 comentarii

 1. Singura mentiune: Saliste-Cunta e tronsonul demolat din A1 🙂

 2. CraiovaTube

  Felicitari, eu n-as avea curaj de asa ceva…
  Doar teoretic, daca s-ar opri motorul la gadgetul ala inspirat din schitele lui Da Vinci, ar plana usor pana la sol sau ar cadea ca bolovanul?

  • Daca se opreste motorul esti practic intr-un deltaplan cu scaun 😀

   Daca vrei sa te dai cu asa ceva si ai drum pe la Deva se poate la Aerodromul de la Saulesti unde se poate si face planorism, zboruri de agrement sau parasutism si se poate sari cu parapanta de pe Magura Uroi (a aparut de cateva ori in clipurile lui @GeluCJ) 🙂

  • @RebounD11 Asa am aflat cum se numeste dealul respectiv 🙂

  • Pinzariu Teodor

   Se poate incerca in mai multe locuri din tara, nu doar la Saulesti, dar recomand Saulestiul pentru pozitia lui si pentru oamenii de acolo. Cat despre momentul in care iti tace motorul la un motodeltaplan, nu e nici planare usoara, dar nici chiar ca bolovanul. Finetea nu e grozava la ele (finetea este raportul dintre distanta parcursa si inaltimea pierduta), eu o aproximez ca fiind sub 10 (adica in timpul in care pierde 1m inaltime parcurge 10m distanta), ceea ce inseamna caracteristici cu putin mai bune decat un bolovan aerodinamic 😀 (un avion ultrausor are de obicei finete intre 11-14, iar planoarele incep de pe la 23 – modelele vechi din lemn si panza si pot ajunge la 70)

 3. BRAVO pentru clip, romanii nu sunt in stare sa faca o autostrada pe uscat, uite aici ce vor sa faca norvergienii,
  https://www.facebook.com/TechExplorers/videos/vb.502044423306655/585267734984323/?type=2&theater

  • Romanii sunt in stare de multe, ai fi surprins. N-ai sa crezi, am avea si bani pentru asta. Problema intervine cand trebuie sa avem un plan (a.k.a Masteplan pentru Transporturi) clar definit. Sa stie tot prostul pe ce se duc banii, cand se duc banii si ca nu intra in buzunarul „prietenilor”. Tot din pacate, suntem condamnati sa avem permanent incompetenti la conducere (fie MT, fie CNADNR), care au ca unic scop deturnarea de fonduri sau efectiv habar nu au ce trebuie sa faca… Cand mai constati ca astfel de proiecte sunt adesea folosite in scop electoral, deja iti pui mainile in cap.

   Exemplu edificator, filmuletul de mai sus. Tronsonul cu pricina nu se redeschide mai devreme de toamna 2017/primavara 2018… din pacate. Avem nevoie de legislatie noua, clara pentru licitatii, constructie, garantii si intretinere ulterioara ca de aer. S-ar expedia astfel tot procesul anevoios fara sa fie pusa in pericol siguranta/calitatea lucrarilor ca in cazul deschiderilor ‘fortate’ inainte de termen. Si cine face, daca face, lucrare de mantuiala, sa repare/refaca pe banii lui, daca a urmarit profitul in pofida calitatii.

   Dar cine are timp de asa. „Baietii” e ocupati cu tot soiul de legi aberante, unele inutile, altele cu scop cel putin obscur. Mai e si an electoral, asa incat sa mai asteptam. Intre timp mor oameni intre Saliste si Cunta unde unii conduc nebuneste. Dar pe cine intereseaza aspectul asta, nu-i asa? Doar n-o fi tocmai o persoana apropiata in masina cu pricina.

   Ps. Uneori ai de asteptat zeci de minute la Cunta la iesire de pe A1 in DN1, asa, ca sa ai ce povesti la prieteni cand ajungi acasa.

 4. Dar o filmare DN76 oradea-deva pe cand 😀 ? Sa fim seriosi, drumul ala e in lucru de vreo 6 ani si se indreapta spre urmatorul

 5. @Huffy Foarte greu de spus cand 🙁 +

 6. AragazCuBuleDeAer

  Cand mai ai un zbor prin zona arunca si tu cate o sacosa de piatra , le mai usurezi dreaq munca alora ca sunt depasiti rau de situatie . :)))))

 7. Super, mai vrem!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.